Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
І як же сумно читати коментарі деяких моїх співвітчизників про громадян Європи.

Такі люди завжди є. Якщо вони школярі, то неодмінно скажуть, що їхня школа відстій, якщо студент – то нічого не вчать, якщо працює – то буде все навколо сволоти. А, і неодмінно місто, в якому живуть, із гівном змішають. І все це голосно і у всіх соцмережах. Усвідомити, що причина у собі не може. Ну, такого ж не може бути і крапка. Це якись виверт психіки - завжди і скрізь відсутність подяки. Причому, виверт цей агресивний. Не знаю чому так - може відсутність уваги, може відсутність власної значущості. А може, просто виховали не так чи мізків не вистачає.

Останнє редагування:
Я пів кави выпила, бо в кавомашині вода закінчилась. Доливати лінь. Чекаю хто питиме ще , той додасть :D

Іду варити другу :кава::кава:
Коти залягли в перині – похолодало. Вони кращі за барометр :кот::кот:
А, ну тоді я випереджаю на півфіліжанки :-) А моя киця на підвіконня залізла і лапку на батарею поклала. Вона б з радістю уся на батареї сиділа, але ніяк, там місця мало :)

У мене каву п'ю лише я. Тому все сама, все сама :D
А, все забуваю спитати, з чим ти п"єш першу ранкову каву? Я дослідним шляхом встановила, що краще за все сир зі сметаною і джемом. Персиковий або полуничний :любов: (хоча і інші варіанти джему вітаються :-))
Іноді можна й на сирники замахнутися, але ж це набагато довше, а кави хочеться вже зараз :-)

Я пів кави выпила
І ти теж - з чим? :)

Має ж у нього бути хоч якийсь недолік :D
Але чому? Ну буває зрідка, що людина просто не любить кави. Хоча це нонсенс, звичайно :) Наприклад, Торі не п"є, просто не любить Зате вона любить кофеїн в вигляді кока-коли, - в сенсі, без кофеїну все одно ніяк :) :любов:

А, все забуваю спитати, з чим ти п"єш першу ранкову каву? Я дослідним шляхом встановила, що краще за все сир зі сметаною і джемом. Персиковий або полуничний :любов: (хоча і інші варіанти джему вітаються :-))
Іноді можна й на сирники замахнутися, але ж це набагато довше, а кави хочеться вже зараз :-)

:)
Першу з якимось багатошаровим бутербродом, другу - зі смаколиком :кава::їжа:

Але чому? Ну буває зрідка, що людина просто не любить кави. Хоча це нонсенс, звичайно :) Наприклад, Торі не п"є, просто не любить Зате вона любить кофеїн в вигляді кока-коли, - в сенсі, без кофеїну все одно ніяк :) :любов:
Просто не любит:)

Назад
Зверху Знизу