Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Напиши, що йдеш у відпустку на тиждень. Признач заступника. За тиждень вирішиш що робити :D
Не вирішу за тиждень. Я ж і не вирішую, просто роблю, що робила. Незважаючи на напряг. Та насправді що там за напряг - раз на день віршик запостити. Але я його відчуваю :незнаю: Та закривати канал не буду :)

А чого ти тоді кажеш: як би його здихатися? :) Я тут, розумієш, сумлінно почала міркувати, як це краще зробити, а виявляється, воно й не треба :)
Так, здихатися хочу, бо він мені заважає. Але не можу підвести людей. Це хіба що знайдеться хтось, кого зробити адміном. Але в мене підбірка віршів, там та людина ще й так просто не розбереться... Хз як би вона постила. Але головне - таку людину треба знайти.
Он в Мікро знайшла адміна - і що? Вона нічого не робить. Флешмоби проводить, тільки коли скажу.

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Мені сьогодні в ТГ написала якесь чудо з нікому Хто Я. Коли я записалась, хто воно, вони видалилось:D

Що це коїться? :незрозумію: Раптом форум переключився на темний стайл.. З чого би?

Таке було нещодавно з жінкою. Присилала мені смайлик. Кажу вы хто? Скидке фото, каже впізнала? А я її не знаю зовсім кажу вы хто?:confused::D вона видалилась.

Таке було нещодавно з жінкою. Присилала мені смайлик. Кажу вы хто? Скидке фото, каже впізнала? А я її не знаю зовсім кажу вы хто?:confused::D вона видалилась.
Ну то люди може плутають з кимось.
Я його теж колись любила, світлий не сприймала. Але коли перейшла, то тепер все стало навпаки.

Ну то люди може плутають з кимось.

Я його теж колись любила, світлий не сприймала. Але коли перейшла, то тепер все стало навпаки.
Іра, а що там за пригоди з Інетом? Знов треба ближче до паркану сусіда стати, щоб краще ловило?

Назад
Зверху Знизу