Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А що любить? ну в в сенсі чогось такого, "енергодійного". Чай чорний, зелений?
Одна жіночка пише: з ранку чарку настоянки лимоннику випиває і пішла працювати. :) Каже, допомогає.

Кава - не найважливіша річ :увага: Ще існують шоколадні цукерки :D
Я не можу собі уявити шоколадну цукерку в ролі ранкової кави :) Хіба що її растопити до стану гарячого шоколаду. Тоді так, можна :угу:
До речі, непогана ідея. Спробую купити какао-порошку і робити вранці філіжанку гарячого шоколаду, може не гірше війде :) Ні, з порошку не вийде, пишуть. Треба плитку. Ну, гаразд, плитку шоколаду.
Тоді відпадає питання "з чим пити", бо шоколад не потребує нічого додаткового :їжа:

Я не можу собі уявити шоколадну цукерку в ролі ранкової кави :) Хіба що її растопити до стану гарячого шоколаду. Тоді так, можна :угу:
До речі, непогана ідея. Спробую купити какао-порошку і робити вранці філіжанку гарячого шоколаду, може не гірше війде :) Ні, з порошку не вийде, пишуть. Треба плитку. Ну, гаразд, плитку шоколаду.
Тоді відпадає питання "з чим пити", бо шоколад не потребує нічого додаткового :їжа:
Я не про ранкову каву, а взагалі. Не всі потребують кави ))

Настоянка на оковитої? :D
Звичайна аптечна. До речі, знайшла, що можна і без % обійтися, є капсули :клас:
limonnik-aktiv-plyus-kapsulyi-dlya-povyisheniya-umstvennoy-i-fizicheskoy-aktivnosti-blister-21-sht-shahti-farm-ooo-prod-400x400-48f0.jpg

Останнє редагування:
Читаю зараз статтю The most beautiful places in Europe.
Від України представлений Тунель кохання.
От шо значить правильно спійманий ракурс і подача.
Хоча місце красиве дійсно, навіть японці здалеку приїзжали, знімали там кіно.

tunnel-of-love-ukraine-cr-getty.jpg
А як цей тунель утворився?

А сам по собі. Вздовж залізничної гілки випадково і вдало сформувався зелений коридорчик.
Ніхто про цю місцину не знав, поки на неї не наткнулись туристи-фотографи, випадково блукаючи по тому району. Класно професійно сфоткали, виклали в фейсбук. Їхні фото пішли гуляти інтернетом і поступово це місце набуло популярності у прихильників класних фотосесій, та й у звичайних туристів теж.
Дуже схожа місцина була на трасі Харків Вовчанськ через Рубіжне; дерева що ефектно схилились над дорогою.
Просто дивно, що так дерева схилилися одне до одного. Для цього має ж мають бути якісь предпосилки, бо дерева мають усі тягтися в бік сонця. Може там позаду їх щось затуляє?

Мы в Харкові часто ходили в Дендрарій , біля Фельдмана , дуже красиві там дерева і була подібна арка. Там неймовірно красиво .

Я шоколад або тортик їм ще зранку . Обожнююююю солодке.
Я так наїлася солодкого за два дні, що сьогодні у роті солодко, хоча сьогодні не їла. Може то цукор піднявся? Тепер спробую не їсти взагалі якийсь час, бо то щось мене турбує.

Назад
Зверху Знизу