Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
:D
олег ще зранку виніс мізки
дружині донькам двом зятям
не виніс тільки принципово
сміття
© Муля

Олег газлайтив зранку жінку
Абьюзив доньку і синів
Він все життя це вмів
В нього хист до маніпулювання...

Як це важко, робити домашку, коли поряд ліжко і кава і домашка не дуже цікава. ..

Розумію то дітей. Сиджу, дивлюсь в книгу а на умі поспати і поїсти ....

Мені б хотілося поговорити "за психологію" :ги:
:-)
гештальт закрийсь гештальт відкрийся
психолог мучив мій гештальт
неначе він чогось сезаму
на кшталт
© Муля

Класний порошок :іржач: Іра, не могла б ти те, що постиш в тг-групу, постити і сюди? Бо дівчата ж не в групі і не бачать багато влучних віршів :)

:-)
гештальт закрийсь гештальт відкрийся
психолог мучив мій гештальт
неначе він чогось сезаму
на кшталт
© Муля

Класний порошок :іржач: Іра, не могла б ти те, що постиш в тг-групу, постити і сюди? Бо дівчата ж не в групі і не бачать багато влучних віршів :)
Ще й сюди? )) Якщо хочеш, пости сама, які тобі до вподоби :) Я оце думаю як би тепер з того Телеграму з'їхати. Кому б його віддати :)

Мені треба позитиву. Дайте, люди добрі! :молись::-)
За позитив зійде і цікаве спілкування :)

юк би тепер з того Телеграму з'їхати.
Що може бути простіше? Береш і не приходиш, і нічого не постиш. "Усі в ФБ!" напиши їм і нехай туди йдуть ті, хто досі чомусь не там. :) Ота з дивною авою (мені весь час якась жаба в короні там ввижається) точно не в ФБ-группі :)

Що може бути простіше? Береш і не приходиш, і нічого не постиш. "Усі в ФБ!" напиши їм і нехай туди йдуть ті, хто досі чомусь не там. :) Ота з дивною авою (мені весь час якась жаба в короні там ввижається) точно не в ФБ-группі :)
Вони мають зареєструватися в фб заради нашої групи :іржач:
Я не можу просто так покинути це, бо взяла на себе зобов'язання. Якби там було 10 осіб, які в фб не читають, то давно б це зробила. Але їх 30. А це вже цифра, яка варта зусиль.
Насправді простіше було б дублювати пости з фб, тобто не відшукувати старі, мене саме це напрягає, але тоді буде нецікаво всім іншим.

Вони мають зареєструватися в фб заради нашої групи :іржач:
Я не можу просто так покинути це, бо взяла на себе зобов'язання. Якби там було 10 осіб, які в фб не читають, то давно б це зробила. Але їх 30. А це вже цифра, яка варта зусиль.
Насправді простіше було б дублювати пости з фб, тобто не відшукувати старі, мене саме це напрягає, але тоді буде нецікаво всім іншим.
А ти роби, як краще тобі, а не комусь :) О, якраз Ганна сьогодні писала про егоїзм. Та це ж саме краще, що має бути :) Здоровий егоїзм! :любов: :-)

А ти роби, як краще тобі, а не комусь :) О, якраз Ганна сьогодні писала про егоїзм. Та це ж саме краще, що має бути :) Здоровий егоїзм! :любов: :-)
В мене егоїзму достатньо )) Але від того, що я підведу очікування людей, я не буду краще почуватися.

В мене егоїзму достатньо )) Але від того, що я підведу очікування людей, мені краще не стане.
Напиши, що йдеш у відпустку на тиждень. Признач заступника. За тиждень вирішиш що робити :D

В мене егоїзму достатньо )) Але від того, що я підведу очікування людей, я не буду краще почуватися.
А чого ти тоді кажеш: як би його здихатися? :) Я тут, розумієш, сумлінно почала міркувати, як це краще зробити, а виявляється, воно й не треба :)

Назад
Зверху Знизу