Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У такий час люди, як ніколи, мають усвідомлювати, що людини, з якою ти погризся через, наприклад, криво поставлену чашку чи ще щось, може назавтра вже не стати.
Я зрозумів що провести час у великому колективі без конфліктів це не створити собі нову негативну карму. Ти і потрапив у цей колектив як тест - не пройдеш тест і створиш собі нову негативну карму, чи все таки пройдеш, і тоді маєш приємне відчуття коли це закінчилось.

Я зрозумів що провести час у великому колективі без конфліктів це не створити собі нову негативну карму. Ти і потрапив у цей колектив як тест - не пройдеш тест і створиш собі нову негативну карму, чи все таки пройдеш, і тоді маєш приємне відчуття коли це закінчилось.
Іноді у новому великому колективі легше, ніж у старому маленькому. І то іспит довжиною у все життя...

Мій сумний досвід говорить мені, що насправді поганий характер проявлявся у людей у цьому стресі з такою силою, що не залишилося жодних сумнівів, де поганий характер, а де просто побутова прискіпливість.
Дозвольте мені вважати свій характер поганим :D Я знаю про що кажу. Просто завжди є куди гірше. Або гірші )))
Але мова зараз не про мій характер, як то називати - це не те питання, яке я підіймала :) І так - в подібних ситуаціях і погані, і гарні риси можуть раптом проявитися, бо просто не знали, що людина така. Але мова і не про це ))
Втім, можемо поговорити і загалом про характери :)

Останнє редагування:
Мій сумний досвід говорить мені, що насправді поганий характер проявлявся у людей у цьому стресі з такою силою, що не залишилося жодних сумнівів, де поганий характер, а де просто побутова прискіпливість.
Війна влучно та остаточно розставила крапки над і, жодні вихляння вже потім - не змінять нічого.

А свої ж права можна відстоювати? Ну звісно по нормальному.

Дозвольте мені вважати свій характер поганим :D Я знаю про що кажу. Просто завжди є куди гірше. Або гірші )))
Але мова зараз не про мій характер, як то називати - це не те питання, яке я підіймала :) І так - в подібних ситуаціях і погані, і гарні риси можуть раптом проявитися, бо просто не знали, що людина така. Але мова і не про це ))
Втім, можемо поговорити і загалом про характери :)
Про чашку, це погоджуюсь. Я не люблю, коли мені то говорять.

Та чого ти так вважаеш. Я от цього року була названа егоїсткою. Так я цього хотіла і прагнула. Для когось це погано, для мене добре. :D
А ти знаєш, як англійською буде холодець? :)
Я поставила собі англомовний лічильник калорій. Там вже є певний перелік страв. Є курячий суп і є курячий бульон з кубиків, а просто бульону нема. Мабуть, створю там нову страву - курячий бульон Hand Made з желатином :D

Я от людина дуже схильна до емпатії і мені важливо спілкуватись з нормальними і добрими. Я від них те й мереймаю.

А свої ж права можна відстоювати? Ну звісно по нормальному.
Ну треба, не тільки можна. Але безконфліктно. Так пройти між краплями дощу. Потім починаєш помічати що до тебе проникаються повагою.

Я поставила собі англомовний лічильник калорій. Там вже є певний перелік страв. Є курячий суп і є курячий бульон з кубиків, а просто бульону нема. Мабуть, створю там нову страву - курячий бульон Hand Made з желатином :D
Такі назви не перекладаються наче б то. Можливо е аналог

Думаю рахуй окремо бульон і желатин

Про чашку, це погоджуюсь. Я не люблю, коли мені то говорять.
:D В мене якраз з чашкою проблем немає, то був приклад з голови ))
Але є багато чого іншого :)
Думаю все життя там ніхто не тримає якшо сильно набридло.
Ситуації різні, деяких відносин не уникнути. От наприклад, у великому колективі до тебе не дуже будуть чіплятися з розмовами, якщо ти покажеш себе як людину що замкнена в собі. Я про нормальний колектив, а не оте, де комусь в радість наїхати на сусіда ( я в таких і не бувала начебто). А от якщо ти вдвох з людиною в одному приміщенні впродовж довгого часу, а людина екстраверт, то вона по любому буде приставати з розмовами :D Знов-таки, я кажу про нормальні стосунки, коли ти не можеш людину послати. Або можеш, але тоді в тій атмосфері вдвох знаходитися буде не комільфо. А якщо вона ще й буде навмисне робити щось, що ти не любиш, то великий колектив може здатися раєм :іржач:

Останнє редагування:
Ця обсерваторія по моєму в процесі відбудови.

Знов чат виліз :іржач: А я ж нічого не робила! І повідомлень у чаті не отримувала :rolleyes:

Назад
Зверху Знизу