Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
**** втрьох спантеличує. Весь час комусь чогось не вистачатиме.
Шоб вистачило на всіх треба брати тазик коксу і тазик коноплі. Може сусідів спантеличать воплі, а так більше нікого не повинно пантеличити.

Сміх сміхом, але я зараз передивилась штук 5 статей на тему "що взяти з собою в подорож" і в жодній з них нема пункта презервативи. Хоча це ж про здоров'я.
Мабуть, тому, що це не дуже поширений випадок, якщо людина не їде конкретно в ****-тур? Крім того, якщо виникне потреба, у будь-якій аптеці/супермаркеті можна купити.
(Намагаюся уявити собі ситуацію, коли виникла потреба зайнятися ****ом з аборигеном якогось племені, де нема супермаркетів, - не дуже виходить :-))
Хоча я в січні читала книгу "Біла масаї", про німкеню, яка закохалася в Кенії в дикуна. Але я сумніваюся, щоб він використав ***********, навіть якщо вона б наполягала :)

А як що ти не спробувала, то звідки знаешь , що тобі не подобаеться?
Деякі речі і не мають подобатися. Я проти, щоб вони мені подобалися :)
О, Боже, це як деякі хірурги вареники з вишнею називають "гангреніки" :рл: :D (через колір)
Ой, навіщо сказала, як їх тепер їсти. Мама на цьому тижні має робити ))

Спробувала написала хоку :)
Стихло шипіння.
Мабуть втомилась змія,
Готує обід.
:ги:

У мене є до вас пропозиція: робіть пиріжки :)
Мені вареники дужче подобаються. Втім, пиріжки це теж смачне, але жарене шкідливо, а печені я не люблю.
Пиріжки добрі з терносливою. А з вишнею+малина - вареники )))

А мені сьогодні вперше снився час війни, але то не було страшне, просто потяг зупинився, очікували приліти, я й речі полишила там, назад верталася... таке. Останнім часом про що подумаю, те й сниться. Уві сні зі мною була двоюрідна сестра, про яку саме вчора згадувала увечері, а так-то вона мені взагалі ніколи не снилася.

Останнє редагування:
Можна з кимось в дорозі познайомитись. В поїзді чи літаку.
:угу: Може. Але ж де? навколо люди. І взагалі, що за нетерплячка, до готелю дістатися ніяк? :) А там і шампанське, і ванна, і презики в автоматах :)
Хоча, звичайно, в "Еммануель" саме в літаку все і відбувається, але це ж вигадка :-)

Пливе крокодил,
Ріже воду як шабля.
Пляжник, не спи.
:пляж:
Може: тож пляжник не спи? Бо має бути 5 складів. Я сама пів години з віршем мудохалася, поки втулила в розмір :) Але думаю: може з нього пиріжок зробити?

Назад
Зверху Знизу