Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Коли в нас буде **** утрьох під коксом ?))
**** втрьох спантеличує. Весь час комусь чогось не вистачатиме. Ти ж маєш на увазі ЖМЖ? Численні відео на тему ****у втрьох не відповідають на це питання. :незнаю: Так воно і є: весь час однієї з дівчат чогось у когось не вистачає. :ги:
Ну ось конкретно ти пробував? Що повинна, на твою думку, робити друга дівчина, поки ти ****уєш першу? :)

О, Боже, це як деякі хірурги вареники з вишнею називають "гангреніки" :рл: :D (через колір)
:угу: :іржач: Дуже некрасиво виглядають, згодна. Взагалі їх не їм, не розумію, навіщо варити тісто з вишнею, коли можна запекти :) Ось пиріжки з вишнею! :любов:

:угу: :іржач: Дуже некрасиво виглядають, згодна. Взагалі їх не їм, не розумію, навіщо варити тісто з вишнею, коли можна запекти :) Ось пиріжки з вишнею! :любов:
Смак зовсім інший. З смородиною класні, з полуницею то взагалі мур мур :кава: особливо коли варенички не пухкі, а такі, як у нас кажуть - буцики))

Якщо я перевантажую зі своїми історіями про Німеччину - ви скажіть. Зараз багато читаю, тільки чимось смішним ділюся. Тоді не буду писати.

І чи є в когось діти, які хотіли б навчатися безкоштовно в Німеччині англійською мовою? Сьогодні буде семінар щодо вступу до державного уні. Можна приєднатися, дам посилання. Можна отримувати стипендію від ВНЗ або країни. Спеціальностей англійською не багато, але вони є.

Якщо я перевантажую зі своїми історіями про Німеччину - ви скажіть. Зараз багато читаю, тільки чимось смішним ділюся. Тоді не буду писати.

І чи є в когось діти, які хотіли б навчатися безкоштовно в Німеччині англійською мовою? Сьогодні буде семінар щодо вступу до державного уні. Можна приєднатися, дам посилання. Можна отримувати стипендію від ВНЗ або країни. Спеціальностей англійською не багато, але вони є.
Навчання очне?

Відповідь очевидна :зуби: поки він займається одною дівчиною, друга дівчина займається ним, але йому це може не сподобатись)
А навіщо другій дівчини кимось займатись без відповіді? :незрозумію: Коли можна займатися одночасно одне одним, без участі третьої зайвої особи? :)

**** втрьох спантеличує. Весь час комусь чогось не вистачатиме. Ти ж маєш на увазі ЖМЖ? Численні відео на тему ****у втрьох не відповідають на це питання. :незнаю: Так воно і є: весь час однієї з дівчат чогось у когось не вистачає. :ги:
Ну ось конкретно ти пробував? Що повинна, на твою думку, робити друга дівчина, поки ти ****уєш першу? :)
Фу:D

Там бувають дуже хороші стипендії. Взимку прямо вмовляли взяти на літній семестр стипендію. Мій поки що надто малий. І напевно він буде робити Абітур, щоб мати широкий вибір спеціальностей

Назад
Зверху Знизу