Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Продолжаю дальше учить язык.
Сегодня мне попались следующие словосочетания: мёртвая бабушка и холодная собака.
Как думаете, что это?

Хай, поки що обійдуся без відео. Не хочу в тік ток, я про нього невисокої думки :іржач: хоча, звісно, контент там різний, як і скрізь.
Ну і дарма . Контент там різний. Я про тваринок дивлюсь, психологів, обзори фільмів. Для розслаблення мозку воно необхідно. Не можна собі нічого забороняти, треба все спробувати .

Ну і дарма . Контент там різний. Я про тваринок дивлюсь, психологів, обзори фільмів. Для розслаблення мозку воно необхідно. Не можна собі нічого забороняти, треба все спробувати .
Про заборону мова і не йде. Щодо все спробувати - не згодна :)

Продолжаю дальше учить язык.
Сегодня мне попались следующие словосочетания: мёртвая бабушка и холодная собака.
Как думаете, что это?
Щось непотрібне? Ну типу - потрібний він тобі, як зайцю п'ята нога (мертва бабуся/холодна собака)

Усі відповіді не вірні.

Tote Oma, тобто мертва бабуся і Kalter Hund - холодний собака, або замерзлий, це страви класичної німецької кухні.
Чесно, на зовнішній вигляд мертва бабуся не дуже. Як і описи. Можете запитати в чату або гугла. Це розварені в пюре ковбаски-сосиски.
А холодний собака цілком апетитний і смачний десерт, багатьом би сподобався

Так телеграм же є. Там все це теж. А скільки тг-каналів для розслаблення мозку! :) Смішні відео з тваринами. Але заразом тут і новини, і месенджер. Як на мене, на сьогодня тг - саме класне, що придумане людським мозком :)

Ну типу - потрібний він тобі, як зайцю п'ята нога (мертва бабуся/холодна собака)
Твій вариант мені дуже подобається! :-)

А взагалі - перша пішла! :пиво: :кава: сof-cof. (ну от чого немає смайлика: "цокатися філіжанками")

Так телеграм же є. Там все це теж. А скільки тг-каналів для розслаблення мозку! :) Смішні відео з тваринами. Але заразом тут і новини, і месенджер. Як на мене, на сьогодня тг - саме класне, що придумане людським мозком :)
Мені цього замало:D

Назад
Зверху Знизу