Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Може щось не модне, старе ?Продолжаю дальше учить язык.
Сегодня мне попались следующие словосочетания: мёртвая бабушка и холодная собака.
Как думаете, что это?
Ну і дарма . Контент там різний. Я про тваринок дивлюсь, психологів, обзори фільмів. Для розслаблення мозку воно необхідно. Не можна собі нічого забороняти, треба все спробувати .Хай, поки що обійдуся без відео. Не хочу в тік ток, я про нього невисокої думкихоча, звісно, контент там різний, як і скрізь.
Порiвняння з якоюсь тьоткою у ліжку під час тудим сюдим?Продолжаю дальше учить язык.
Сегодня мне попались следующие словосочетания: мёртвая бабушка и холодная собака.
Как думаете, что это?
Про заборону мова і не йде. Щодо все спробувати - не згоднаНу і дарма . Контент там різний. Я про тваринок дивлюсь, психологів, обзори фільмів. Для розслаблення мозку воно необхідно. Не можна собі нічого забороняти, треба все спробувати .
Щось непотрібне? Ну типу - потрібний він тобі, як зайцю п'ята нога (мертва бабуся/холодна собака)Продолжаю дальше учить язык.
Как думаете, что это?
Кому шо на уміПорiвняння з якоюсь тьоткою у ліжку під час тудим сюдим?
А як що ти не спробувала, то звідки знаешь , що тобі не подобаеться?Про заборону мова і не йде. Щодо все спробувати - не згодна![]()
Уявила зайця з п'ятою ногою і мертву бабкуЩось непотрібне? Ну типу - потрібний він тобі, як зайцю п'ята нога (мертва бабуся/холодна собака)
Приємно мати справу з людиною з уявоюУявила зайця з п'ятою ногою і мертву бабку![]()
Саме смішне про панду.Ну і дарма . Контент там різний. Я про тваринок дивлюсь
Так телеграм же є. Там все це теж. А скільки тг-каналів для розслаблення мозку!Ну і дарма . Контент там різний. Я про тваринок дивлюсь, психологів, обзори фільмів. Для розслаблення мозку воно необхідно. Не можна собі нічого забороняти, треба все спробувати .
На іспиті з німецької у мене запитали про роботу мрії і я відповіла, що робота мрії - піклуватися про панд. Не хотілося незрозуміле щось вигадуватиСаме смішне про панду.
Ти бережи себе, наш син полку)))Коли в нас буде **** утрьох під коксом ?))
Твій вариант мені дуже подобається!Ну типу - потрібний він тобі, як зайцю п'ята нога (мертва бабуся/холодна собака)
Мені цього замалоТак телеграм же є. Там все це теж. А скільки тг-каналів для розслаблення мозку!Смішні відео з тваринами. Але заразом тут і новини, і месенджер. Як на мене, на сьогодня тг - саме класне, що придумане людським мозком
![]()
О, Боже, це як деякі хірурги вареники з вишнею називають "гангреніки"Це розварені в пюре ковбаски-сосиски.