Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
То його котик "мі-мі-мі" ?А Біллі є.
Крапка?Таніна картина дуже концептуальна.
Що, крапка - то її?Давайте вже розберемося з малюнками.
Таніна картина дуже концептуальна.
Я так зрозуміла, що у початковому переліку учасників було 2 людини по 2 малюнка. А тепер виявляється, у тих трьох малюнках, що були пізніше, теж у когось 2 малюнка? тоді, загалом, 3 людини по 2 малюнка? чи ті 3 малюнка належать 3-м людям? тоді кажи, хто додаткові учасникиМалюнка діда там нема. А Біллі є.
І дві людини по два малюнка
Так, Крапка - Тані ))))Що, крапка - то її?![]()
Я так зрозуміла, що у початковому переліку учасників було 2 людини по 2 малюнка. А тепер виявляється, у тих трьох малюнках, що були пізніше, теж у когось 2 малюнка? тоді, загалом, 3 людини по 2 малюнка? чи ті 3 малюнка належать 3-м людям? тоді кажи, хто додаткові учасники![]()
Так. То його собачкаТо його котик "мі-мі-мі" ?
Ви здогадалися хто б міг так заморочитися з вимальовуванням голови?
Ап.
Ап 2Є ще дві роботиІ авторів казати не буду, вгадуйте
Переглянути вкладення 13223602 Переглянути вкладення 13223603
Добре намалював. Так і бачу цю кішку, хижого окрасуТо його котик "мі-мі-мі" ?
І я бачу. З рижими цяточками. Черепаховий окрас.Добре намалював. Так і бачу цю кішку, хижого окрасу![]()
Голова - Віка?А хто міг би бути автором двох останніх робіт? То різні люди.
Гарна кіця. Впевнена, Біллі стверджував, що малювати не вмієДобре намалював. Так і бачу цю кішку, хижого окрасу![]()
Перераховуй усіх людей, хто б міг таке намалюватиГолова - Віка?
ТаняПерераховуй усіх людей, хто б міг таке намалювати![]()
АйвенгоТаня
Віка
Айвенго
![]()
Треба як з першим списком. "Оголосіть весь список, будь ласка!" (с)А хто міг би бути автором двох останніх робіт? То різні люди.