Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ти про Айвенго казала?
А про кого ж ще я могла сказати, що намалював портрет Арджуни? :)

До речі, ти сказала, що у малюнків "голова Арджуни" і "голова коня" різні автори. Кішка - автор Біллі. Хто ж ще брав участь? :незрозумію:
Не вгадали тільки loverhd?
6.

Як це. Кожного разу, дивлячись в дитячі очі , говорити про війну. Як заспокоїти , як дати частку віри. Кожного дня, бажаючи гарної ночі . В мене всі учні в Україні і більшість в Ха. Іноді займаемось під вибухи. Чи можна перемогти Україну? Ніколи.

А про кого ж ще я могла сказати, що намалював портрет Арджуни? :)

До речі, ти сказала, що у малюнків "голова Арджуни" і "голова коня" різні автори. Кішка - автор Біллі. Хто ж ще брав участь? :незрозумію:

6.
А, то вже всіх угадали. Тільки в декого по два малюнки.
Я ж тобі кажу, що ніхто більше не брав. Всі люди ті, що вже їх знаєте.
Невпізнаними залишилися риба та кінь ))

Як це. Кожного разу, дивлячись в дитячі очі , говорити про війну. Як заспокоїти , як дати частку віри. Кожного дня, бажаючи гарної ночі . В мене всі учні в Україні і більшість в Ха. Іноді займаемось під вибухи. Чи можна перемогти Україну? Ніколи.
Ніколи. Однокласник моєї доньки пішов у Тро у перший день. Інший під час зустрічі восени сказав - "Тітка Олена, я в ЗСУ" Скільки їх там зараз із класу не знаю. Це боляче і це гордість та надія

Так, тепер маю з ким поговорити:D

А до того не було з ким? ))
А ми ж тут для чого? )
А шо ми. Chat GTP знає набагато більше. Може дати консультацію по юридичних питанях, по сільському господарству теж. Може пісню написати за 5 секунд.

Назад
Зверху Знизу