Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А як справи з малюнками? Ви всіх відгадати?
Та де там :рл::іржач: Не піддаються дешифровці :)
Ось, наприклад, Самурай. Вона добре малює, ми всі в курсі. Саме тому я й не знаходжу її, бо красиве було тільки кролик, а він Вікулин :)
А оті, що пізніше надійшли, ті й поготів. Де біллі, де дід :незнаю: :)
Може, вже усіх демаскувати? :)

Як що хтось читав на форумі мої сварки. Ну так вийшло. Моя помилка була . Всі ми люди .
:цехф: Хто тільки не сварився! Цілком нормально. І взагалі в Інеті сварок набагато більше, ніж у житті :)

вважаю, це не нормально. абсолютно не нормально.
Сваритися не означає обов"язково невиховано. Я, наприклад, сварюся цілком виховано, даремно людей не ображаю, матюків не використовую. ;)

Вам це може здатись марною предосторогою.

Але за часів війни, якщо опинитесь в окупації, ці дані можуть коштувати Вам та Вашим близьким життя
За мирного часу це може коштувати Вам можливості працевлаштування на омріяну роботу, чи дозволу в їзду до іншої країни

вочевидь "дружнім" спецслужбам це не перешкода, але вони "дружні" . А ось для "ворожих" чи просто з інших країн це зайве - полегшувати їм роботу
Я вірю, що окупанти до нас не дойдуть. А якщо й так. Гадаєте, що вони будуть кожну людину отак досліджувати? Шукати заховані сліди на хф чи де інде? Я гадаю, що їм простіше людину *****.
В мене нема омріяної роботи та їхати нікуди не збираюся. Пролетаріату нема що втрачати окрім своїх ланцюгів (с) :іржач:

це не сварка. це діалог.
якщо він ведеться з повагою, без образ очевидно, та інше.
це іспит Ваших здібностей вести діалог культурно.
А мені і так може бути сварка. Якщо трохи на підвищених тонах - вже сварка. Ну, в інеті інтонації вгадуються за висловами. Може бути і без матюків та образ, але якщо наїзд, невдоволення, претензії, то вже сварка :)

Гадаєте, що вони будуть кожну людину отак досліджувати? Шукати заховані сліди на хф чи де інде?
Взагалі-то таке було, читала. У тих, хто намагався вибратись з окупацїї, перевіряли телефони на предмет що пишете в соц.мережах.
Але невже не можна в такому страшному випадку повидаляти акаунти? - дивна безтурботність.

Взагалі-то таке було, читала. У тих, хто намагався вибратись з окупацїї, перевіряли телефони на предмет що пишете в соц.мережах.
Але невже не можна в такому страшному випадку повидаляти акаунти? - дивна безтурботність.
То наші перевіряли чи ****сти? Якщо тікати, то ж через своїх.
І я не про відкриті дані казала. Фото ж видаляємо. А відновлювати те все - то не задля таких незначних осіб.

Я можу в сварці і послати. Ну от так. Як вже хтось дурний мене дістане. Я думаю, мабуть право. Loverhd не мели бред. Я не питала твоїх порад параноїка. Вибачаюсь

Сьогодні прочитала в підручнику німецької, що в німців є вираз ***********. Придуманий давним-давно. Використовується в мові в зовсім іншому, не лайливому сенсі. Контекст приблизно: мені заважає внутрішня ***********, або щось у цьому дусі.
Вгадайте сенс виразу без гугла?

Тим хто за Україну і боятись нічого. А межуватись туди сюди то не про мене. Харків за Україну був і буде.

Сьогодні прочитала в підручнику німецької, що в німців є вираз ***********. Придуманий давним-давно. Використовується в мові в зовсім іншому, не лайливому сенсі. Контекст приблизно: мені заважає внутрішня ***********, або щось у цьому дусі.
Вгадайте сенс виразу без гугла?
Типу жаба душить ні?

Важко здогадатися... Їсти любить?

Я не можу придумати яка якість може бути в обох тварин.
Хіба що мається на увазі протиставлення, що одне тягне в один бік, а інше - в інший. Раздрай :)

Назад
Зверху Знизу