Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Добре виглядає :угу:. Молодо. Саме так і треба виглядати зараз у 43-44 :угу: Попереднє покоління людей так виглядали у 33-34.
Цього свого знайомого я теж вважаю симпатичним. Та й не бачу в реалі тих зморщок, може тому що звикла, воно ж непомітно, коли людину часто бачиш. Це якщо спеціально роздивитися... Але я не так до нього ставлюся, щоб хотілося роздивлятися ))

В чоловіках головне адекватність . І для мене ще зріст. Бо я 170 . Не люблю нижче за себе . Комусь важлива вага. Можна бути красивою падлюкою:D

Взагалі цього року, через війну, всі виглядають старшими ....

Крім того залежить від телефона. Мій робить мене років на 10 молодшою
От з чого ти взяла, що молодшою? Ти так і виглядаєш, камери не брешуть, вони абсолютно об"єктивні, це ж не люди :)

найбільш неприємне в фото-відео - воно кратно збільшуе всі дефекти шкіри людини. а в реальності нема їх в таких помітних обсягах.
професійні фотографи - відеографи здавна опанували ретуш.

а любителі (як я) - не завжди. і жінка часто ображалась на те, і недаремно.
але зараз всю домашню бібліотеку фото переопроблюю з ретушю. таки класно!
Не завжди збільшує, від освітлення залежить. Те, що запостила, - на яркому сонці, мабуть воно ще й у вічі світить. А якщо десь у тіньочку, то можна і без ретуші. А якщо вночі.... :іржач:

Не завжди збільшує, від освітлення залежить. Те, що запостила, - на яркому сонці, мабуть воно ще й у вічі світить. А якщо десь у тіньочку, то можна і без ретуші. А якщо вночі.... :іржач:
Ну давай фото вже :збентежений:

Взагалі давайте всі фотки . Це цікаво .

Мы ж тут просто друзі , ніхто нікого не сватае

От з чого ти взяла, що молодшою? Ти так і виглядаєш, камери не брешуть, вони абсолютно об"єктивні, це ж не люди :)
З того, що я це бачу. Я навіть бачу це замилення. Не надто якісне, я б фотошопом зробила краще. Це тут камера така. А може в налаштуваннях треба поритися.

З того, що я це бачу. Я навіть бачу це замилення. Не надто якісне, я б фотошопом зробила краще. Це тут камера така. А може в налаштуваннях треба поритися.
А! тепер зрозуміла, у тебе такі налаштування у камері.. Може і у всіх айфонах так? Типу, "модно, молодіжно"! (с) :іржач:
Не зрозуміла одразу. У мене камера на телефоні без фільтрів, як є, так і фоткає.

А йому куди діватися, не буде ж кричати: ні, не показуй моє фото! Ото й погодився. А може він насправді і не хоче.
Як куди діватися? А то ми не знаємо, який у нас айвенго :) Скеля непохитна :) Якщо чогось не хоче.. Або, навпаки хоче. Наприклад, врізати комусь нелицеприємні слова межі вух. Вріже, не дивлячись ні на які наслідки :)

Була у мене співробітниця. Так вона все життя виглядає на 43. На шкільних фото - 43. На весільних - 43, вагітна - 43 обидва рази, на фото з роботи 43, нещодавно фотку надіслала - все ще 43. Такий собі законсервований типаж :) Все жіття в одной порі :)

А! тепер зрозуміла, у тебе такі налаштування у камері.. Може і у всіх айфонах так? Типу, "модно, молодіжно"! (с) :іржач:
Не зрозуміла одразу. У мене камера на телефоні без фільтрів, як є, так і фоткає.
Та в мене ж не айфон.

Назад
Зверху Знизу