Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Взагалі давайте всі фотки . Це цікаво .
Взагалі-то я за таку розвагу, але чи погодяться. Лайкніть, хто готовий викласти своє фото. Тоді домовимося, щоб усі були в темі, але щоб знали тільки ми про це.
А я поки що можу показати фото своєї племінниці. Дуже ця фотку мені до вподоби, шкода що нечітка. Я там теж трохи є :)

Останнє редагування:
image.jpg

Кіт Беляшик у глибокій задумі сидів на попі рівно, без рухів і дивився в одну точку. Кішка Чорнуха тричі обійшла його, простежила за поглядом і нічого особливого не виявила там на стіні, куди упиралася уявна пряма білкиного погляду. Кішка кашлянула і запитала:

- Ти такий холодний, що довкола тебе скоро почне вимерзати атмосферний кисень. Прокинься, Білко, чи я тебе стукну!

- Сиджу тут як статуетка, нічого корисного не роблю. Ні особисто для себе, ні для нашого виду в цілому, - не змінюючи пози, повільно і ніби кудись у простір сказав Беляшик, - а мій мозок - містище блискучого інтелекту, є лише притулком дурості та бездумності. Я їм, сплю, граю, сплю і знову їм. А хочеться більшого, щоб гримнуло, прогриміло, щоб резонанс був.

- Що за соплі у цукрі? - Запитала, здивувавшись, кішка, - наприклад, люди картоплю вирощують, теж щоб було що поїсти в першу чергу, а не щоб манжети щодня накрохмалити. І без жодного тобі резонансу. І це... тобі приз зараз принести чи пізніше?

– Який приз? – мляво поцікавився Беляшик.

- Приз за найрозумніший вислів, згенерований корою обох великих напівпопій. Такий приз спеціальний, для найрозумніших. Його під розпис видають у паризькій палаті заходів та терезів.

- Ай, іди вже ти, сестрице! Я тобі про важливе, а ти мені про суєтне, - відмахнувся кіт, - і дарма ти глузуєш з мого заду. Це, щоб ти знала, найфункціональніша частина тіла і дуже точний інструмент! Там у мене купа важливого обладнання: портативний комп'ютер із самонавчання експертною системою, сканер пригод, оповіщувач небезпеки, та багато всього... висотомір, нарешті.

- Гаразд, - змилостивилася кішка, - я дам тобі пачку паперу формату А4. Сиди, пиши мемуари. Це точно буде бомба. Тільки нічого не забудь, на те вони й мемуари. Як жер квіти, як сидів у духовці, як скидав вази з висоти, як з віником бився, все описуй. Потрібно згадати все. І окремим додатком опиши свій інструментарій, аж до висотоміру.

І Білка старанно заскрипів пером. Чи це його шестерні в мозку видавали такий звук, не знаю, але сенс і мету наш блідий котоцефал знайшов. Як мінімум до обіду точно.
(с)

Взагалі-то я за таку розвагу, але думаю, але чи погодяться. Лайкніть, з о готовий викласти своє фото. Тоді домовимося, щоб усі були в темі, але щоб знали тільки ми про це.
А я поки що можу показати фото своєї племінниці. Дуже ця фотку мені до вподоби, шкода що нечітка. Я там теж трохи є :)
Ну ясно, так і всі, фото нечітке, сантиметр на сантиметр, обмотана хусткою, з домальованими вусами. Або "Дивіться, знайшла в інтернеті, точно як я один в один". :D

А це Айвенго колись була аватарка він в окулярах? тоді бачила його

Ну ясно, так і всі, фото нечітке, сантиметр на сантиметр, обмотана хусткою, з домальованими вусами. Або "Дивіться, знайшла в інтернеті, точно як я один в один". :D
Так це не на конкурс. Це зараз. Просто фото дуже подобається. А моїх фоток тут було багато :)

Взагалі-то я за таку розвагу, але думаю, але чи погодяться. Лайкніть, з о готовий викласти своє фото. Тоді домовимося, щоб усі були в темі, але щоб знали тільки ми про це.
Я пас

Я от думала Айвенго за 50 років. Памятаю його на форумі давно ще. Така думка склалась. Тому фото то корисно, що б сприймати людину адекватно:D
Динозавр
Не знаю, чому ти вирішила, що йому за 50.
За написаним я його сприймаю менш як 40 років

З телефоном замість голови, розмите, з домальованими вусами? Ну да, бачили. :D
На скринах з її телефону. Коли вона показувала малюнки доньки, наприклад. Нічого не розмите і не домальовано :)

Айвенго, вибачаюсь за обговорення твого віку, то недоречно .

Назад
Зверху Знизу