Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Дещо схожий. Але набагато старший. І взагалі не він :D Ти мене змусила шукати 10 відмінностей! :іржач: Так-то я бачу, що не він, а це ж ще довести треба :іржач:
Ну, по-перше, не він. :-) А по-друге, айвенго казав, що у Польщі не був.
Та ну. То айвенго 43. А цьому на 10 більше :)
Та річ не в тому, що він чи не він. Але ж схожий? Ні, цей теж такого віку, просто такий вигляд. Це мій знайомий. До речі, я і не бачила, що у нього стільки зморшок, оце тільки на фото помітила. Але зараз їх трохи згладила фотошопом, щоб вас не бентежив вік.

Не 55, йому десь років 43.
Тоді "помотало його життя, ой помотало... ". Так виглядати треба в 55 :мораль: :) А в 43 треба бути молодим, веселим, підтягнутим! Бо 40 це ж молодість ще, по новим міжнародним правилам :)

Тоді "помотало його життя, ой помотало... ". Так виглядати треба в 55 :мораль: :) А в 43 треба бути молодим, веселим, підтягнутим! Бо 40 це ж молодість ще, по новим міжнародним правилам :)
Як на мене, то хай краще так, ніж в 43 виглядати дрищавим підлітком:рл::D

Та річ не в тому, що він чи не він. Але ж схожий? Ні, цей теж такого віку, просто такий вигляд. Це мій знайомий. До речі, я і не бачила, що у нього стільки зморшок, оце тільки на фото помітила. Але зараз їх трохи згладила фотошопом, щоб вас не бентежив вік.
А чого я його вгадувати повинна. Не знаю хто цей дядько .

Та річ не в тому, що він чи не він. Але ж схожий? Ні, цей теж такого віку, просто такий вигляд. Це мій знайомий. До речі, я і не бачила, що у нього стільки зморшок, оце тільки на фото помітила. Але зараз їх трохи згладила фотошопом, щоб бентежив вік.
Ось спочатку треба було отфотошопити, а тоді і виставляти :)
У мене взагалі вимоги до зовнішностей якісь завищені.. В тебе теж! :мораль: :)

Схожий дещо, я ж сказала вже. :угу:

Та не дуже його життя мотало. І не курить хлопець, п'є в міру. Він і є веселий. Теж Казанова )))) То мабуть важка сільська робота. До речі мій однокласник ще в школі мав вигляд на 40.
І якщо що, це фото з соцмереж, з акку з відкритим доступом. І він точно не був би проти, що я його принесла сюди. Може ще й сам би прибіг ))))

Взагалі знайоме обличчя. Можливо бачила в розділі фото форумних. Кажи вже , хто він .

Та як ви
Ось спочатку треба було отфотошопити, а тоді і виставляти :)
У мене взагалі вимоги до зовнішностей якісь завищені.. В тебе теж! :мораль: :)

Схожий дещо, я ж сказала вже. :угу:
ставила, а тобі кинулася бігом фотошопити )) та справа ж не в зморшках. Риси обличчя, очі....

Люди мають різний вигляд. Крім того залежить від телефона. Мій робить мене років на 10 молодшою ( що мені і не дуже подобається). А та фотка, що я запостила без усіляких фільтрів.

Назад
Зверху Знизу