Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я про крючок нічого не писала :)
Ну ти ба - був хлопець як хлопець останнім часом, і ось спортився :ги:
І не кажи : зіпсувався, меня подобається те слово ))
Як там у Володарі перснів було: "Хто в нас мовчок, того ми на гачок!" :ги:

Щось я і не пам'ятаю таке слово: мимохіть.

Я дещо придумала. Давайте розважимося завтра.
Техніка така: сідаємо, закриваємо очі, ні про що не думаємо, а потім очі відкриваємо та малюємо. Що придумається. Не треба намагатися, щоб воно було якесь гарне чи мало сенс, чи ще щось . Просто що буде, те й буде. Конкурс із вгадуванням не будемо робити, а можемо й робити, якщо захочете. Я б запропонувала, щоб ви мені надіслали ті малюнки, я їх викладу, і раптом з'явиться бажання повгадувати, то можна це зробити. А як ні, то просто потім скажете де чий.

Фьямєтта!!! Нащо ти забанила Мішаню?? В мене ж був діалог :d

А я закохана майже добу
Ах
Треба десь записати, а то забуду xD
:D А у тебе є можливість бачити те фото, воно у тебе? :) Бо якщо ні, може швидко стертися з пам"яті.. Що там за очі такі особливі :зуби:

Останнє редагування:
::D А у тебе є можливість бачити те фото, воно у тебе? :) Бо якщо ні, може швидко стертися з пам"яті.. Що там за очі такі особливі :зуби:
Єєєє
Я його ще й подружці послала))
Ах

Зи. Подружка ржала. Ну цей як у Джорджа Клуні закохатися. Йому все одно, а мені приємно))

image.jpg

Єєєє
Я його ще й подружці послала))
Ах

Зи. Подружка ржала. Ну цей як у Джорджа Клуні закохатися. Йому все одно, а мені приємно))
А нам запостити? :) Тільки очі! :-)

До речі, Джорж Клуні мені не подобається, не здається красивим. А тобі здається? Може, очі того хлопця як раз на очі Клуні схожі? :)

А нам запостити? :) Тільки очі! :-)

До речі, Джорж Клуні мені не подобається, не здається красивим. А тобі здається? Може, очі того хлопця як раз на очі Клуні схожі? :)
Ні
Макконахі!!!!
Він ооооооо..........

П очі хлопця просто очі, гарні) зелені штолі
Не люблю зелені
Люблю блакитні

Ну цей як у Джорджа Клуні закохатися. Йому все одно, а мені приємно))
А взагалі, іноді закохуватися в акторів - це буває :угу: :ги: Хто ж мені сподобався в "крайній" раз? (дай бог пам"яті :D). Згадала, це було десь 2 роки тому, англійський актор Джонні Флінн. Побачила я його з Анею Тейлор-Джой у фільмі "Емма", потім багато що дивилася з його участю.

600fce7044adf.jpeg

І хоча він блондин з блакитними очима, це йому не завадило зіграти Ейнштейна - чорні очі, чорне волосся :D

MV5BMzcxM2NjMGMtYTcxNS00NmFlLWE4ZTktNTdhMGYxMjY5Y2VhXkEyXkFqcGdeQXVyNjc5Mjg0NjU@._V1_.jpg

І навіть Девіда Боуі - волосся будь-якого кольору, ****уальна орієнтація дуже підозріла :-)

58ffde59ee9bd415817ebb727a5c5992.jpg

Останнє редагування:
Щось я і не пам'ятаю таке слово: мимохіть.
А я розмірковувала за 5 хвилин до того, як прочитала твій пост, над словами "привід" і "привид", намагалася згадати, що з них "прівідєніє", а що повод. Немовби привид - це уаахахаа в білому простирадлі, лякаючи злодіїв :)

Щодо "мимохіть" - я б написала "мимоволі".

А я розмірковувала за 5 хвилин до того, як прочитала твій пост, над словами "привід" і "привид", намагалася згадати, що з них "прівідєніє", а що повод.
Мда, у всіх дивлюсь прямо бідося-бідося коли тулити "и/і" та "е/є".

Назад
Зверху Знизу