Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ще в моєму дитинстві мама вибивала килим. Я і не пам'ятала це слово, поки ти не нагадала. Там була спеціальна голка, здається ота, що в крапельниці. Там ще дірочка просвердлювалася.
Голка для килимової вишивки. Зараз є спеціальні, нічого свердлити не треба вже. Я думала, что elokor такий працювала.

У мене є тільки малюнки сина. Моєї творчості тут немає.

Нехай вчителька англійської заплющить очі, на помилки я не перевіряла. Почерк поганий завжди був і деякі букви огидно пише.

Це картинки з уроку англійської. Читають книгу про рак і роблять замальовки.

Треба сказати, що тут дуже багато часу приділяється розвитку уяви.

Ніхто не змушує зубрити формули, значення синуса тощо. Можна користуватися математичним калькулятором, який усе вирішує.

Підхід такий, ти маєш розуміти, що тобі потрібно і навіщо. У житті завжди формулу або значення можна подивитися.

Цінність освіти дещо в іншому.

Із старого
Пам'ятаєте наші конкурси?

Переглянути вкладення 13223289
Та цей конкурс можна і знайти. Я на декілька вже давала посилання :)
Нехай вчителька англійської заплющить очі, на помилки я не перевіряла. Почерк поганий завжди був і деякі букви огидно пише.

Це картинки з уроку англійської. Читають книгу про рак і роблять замальовки.

Треба сказати, що тут дуже багато часу приділяється розвитку уяви.

Ніхто не змушує зубрити формули, значення синуса тощо. Можна користуватися математичним калькулятором, який усе вирішує.

Підхід такий, ти маєш розуміти, що тобі потрібно і навіщо. У житті завжди формулу або значення можна подивитися.

Цінність освіти дещо в іншому.
Англійської я не знаю, побачила око та легені :)

Назад
Зверху Знизу