Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А у мене не бідося, а привід поржати зайвий разМда, у всіх дивлюсь прямо бідося-бідося коли тулити "и/і" та "е/є".
Це що - таки були запощені очі?Схвалюю![]()
![]()
Пацієн здоровА я би анні де армас вдув)
У чоловіків війна зовсім не заважає основному інстинкту, навіть навпакиНу капець! Тут в такому стані знаходишся, думаєш чи у військомат йти, чи за кордон тікати, чи погріб готувати до ядерної війни, а тому кобелю одне в голові![]()
В Ганджубаса інша ситуація. А то був початок війни, всі (як бачимо, не всі) в страшному стресі. Які знайомства? Ще й з незрозуміло якими одруженими чоловіками.У чоловіків війна зовсім не заважає основному інстинкту, навіть навпакиОн подивись на ганджубаса хоча б. Взагалі цьому навіть біологічне пояснення є. Типу, пока не пізно, передати свій генофонд якомога більшому колу жінок
![]()
Кріна, ти запостила оті очі?Айвенго
Скільки тобі років? Давай фото
НіКріна, ти запостила оті очі?
ТюНу, люди різні. Психи теж є. Що ж поробиш. Мені ось теж підсунули рекламу сайту знайомств, і зараз я навіть зазирнула б туди, щоб розважитися, але ж то треба реєструватися, це надто багато клопоту заради того щоб просто кинути оком що там. Тобто знайомитися в мене бажання немає, а просто так зазирнула б.
Ще на початку війни до мене в інеті залицявся який чоловік. Я навіть не пам'ятаю де він узявся. Мабуть з тих, кого до групи запрошувала. В мене був шок. Почалася розмова з того, що він волонтерить, їздить з якось міста в Харків, і може щось привезти, якщо треба, чи мене відвезти. Я думаю : який молодець! Хоча мені нічого і не треба було, просто спілкувалися. А він - давай зустрінемося, давай я тебе заберу, як буду їхати у Харків. А потім ще й з'ясувалося, що в нього дружина є. І він відкрито пише, що він не проти замутити щось.
Ну капець! Тут в такому стані знаходишся, думаєш чи у військомат йти, чи за кордон тікати, чи погріб готувати до ядерної війни, а тому кобелю одне в голові![]()
Ну, ди яка ти! Ну покажи нам очі! Я теж лю блакитніНі
Очі там ах
Але зараз мене цікавить Айвенго
Де фото
Скількі років
І взагалі.. Може я закохатися хочу
Для тих, хто не побачив мій пост.Я дещо придумала. Давайте розважимося завтра.
Техніка така: сідаємо, закриваємо очі, ні про що не думаємо, а потім очі відкриваємо та малюємо. Що придумається. Не треба намагатися, щоб воно було якесь гарне чи мало сенс, чи ще щось . Просто що буде, те й буде. Конкурс із вгадуванням не будемо робити, а можемо й робити, якщо захочете. Я б запропонувала, щоб ви мені надіслали ті малюнки, я їх викладу, і раптом з'явиться бажання повгадувати, то можна це зробити. А як ні, то просто потім скажете де чий.
Я за. Але кажу відразу, малюю припогано яДля тих, хто не побачив мій пост.
Лайкніть будь ласка, якщо, ви візьмете участь, щоб було зрозуміло скільки нам. Хоч би 5 осіб назбирати.
А в тебе тільки як почалася ця війна, було бажання знайомитися з жінками? Може це дійсно нормальне бажання для чоловіків, незважаючи на будь-яку ситуацію.А я би анні де армас вдув)
Це неважливо. Там картин не треба, просто ручкою на папері каляки-маляки (є аналог українською?)Я за. Але кажу відразу, малюю припогано я![]()
Ще місяць буде 43.Айвенго
Скільки тобі років? Давай фото
Ти так кажеш бо я мовна Інквізиція і слідкую за темкою щоб вона не скотилася в похнюплений суржик, все-таки взяли на себе високе звання "мова спілкування - українська".вредний.