Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Добрий ранок. Друга кава :кава:

Ну капець! Тут в такому стані знаходишся, думаєш чи у військомат йти, чи за кордон тікати, чи погріб готувати до ядерної війни, а тому кобелю одне в голові :рл:
У чоловіків війна зовсім не заважає основному інстинкту, навіть навпаки :) Он подивись на ганджубаса хоча б. Взагалі цьому навіть біологічне пояснення є. Типу, пока не пізно, передати свій генофонд якомога більшому колу жінок :)

У чоловіків війна зовсім не заважає основному інстинкту, навіть навпаки :) Он подивись на ганджубаса хоча б. Взагалі цьому навіть біологічне пояснення є. Типу, пока не пізно, передати свій генофонд якомога більшому колу жінок :)
В Ганджубаса інша ситуація. А то був початок війни, всі (як бачимо, не всі) в страшному стресі. Які знайомства? Ще й з незрозуміло якими одруженими чоловіками.

Ну, люди різні. Психи теж є. Що ж поробиш. Мені ось теж підсунули рекламу сайту знайомств, і зараз я навіть зазирнула б туди, щоб розважитися, але ж то треба реєструватися, це надто багато клопоту заради того щоб просто кинути оком що там. Тобто знайомитися в мене бажання немає, а просто так зазирнула б.
Ще на початку війни до мене в інеті залицявся який чоловік. Я навіть не пам'ятаю де він узявся. Мабуть з тих, кого до групи запрошувала. В мене був шок. Почалася розмова з того, що він волонтерить, їздить з якось міста в Харків, і може щось привезти, якщо треба, чи мене відвезти. Я думаю : який молодець! Хоча мені нічого і не треба було, просто спілкувалися. А він - давай зустрінемося, давай я тебе заберу, як буду їхати у Харків. А потім ще й з'ясувалося, що в нього дружина є. І він відкрито пише, що він не проти замутити щось.
Ну капець! Тут в такому стані знаходишся, думаєш чи у військомат йти, чи за кордон тікати, чи погріб готувати до ядерної війни, а тому кобелю одне в голові :рл:
Тю
Чоловіки це завжди чоловіки
Ох))
Який там погреб чи ще щось
Здра
Це цікаво і вообще, це чоловіки!!!!!

Ні
Очі там ах
Але зараз мене цікавить Айвенго
Де фото
Скількі років
І взагалі.. Може я закохатися хочу
Ну, ди яка ти! Ну покажи нам очі! Я теж лю блакитні :rolleyes: Тобі вони вже не потрібні, в тебе є Айвенго )))
Гарний хлопець, до речі :угу: в усіх розуміннях. Тільки вредний.

Я дещо придумала. Давайте розважимося завтра.
Техніка така: сідаємо, закриваємо очі, ні про що не думаємо, а потім очі відкриваємо та малюємо. Що придумається. Не треба намагатися, щоб воно було якесь гарне чи мало сенс, чи ще щось . Просто що буде, те й буде. Конкурс із вгадуванням не будемо робити, а можемо й робити, якщо захочете. Я б запропонувала, щоб ви мені надіслали ті малюнки, я їх викладу, і раптом з'явиться бажання повгадувати, то можна це зробити. А як ні, то просто потім скажете де чий.
Для тих, хто не побачив мій пост.
Лайкніть будь ласка, якщо ви візьмете участь, щоб було зрозуміло скільки нам. Хоч би 5 осіб назбирати.

Останнє редагування:
А я би анні де армас вдув)
А в тебе тільки як почалася ця війна, було бажання знайомитися з жінками? Може це дійсно нормальне бажання для чоловіків, незважаючи на будь-яку ситуацію.
Хоча з іншого боку, якраз для людини, яка йде воювати, то і є отой самий інстинкт передачі генофонду.

Айвенго
Скільки тобі років? Давай фото
Ще місяць буде 43.
Ти так кажеш бо я мовна Інквізиція і слідкую за темкою щоб вона не скотилася в похнюплений суржик, все-таки взяли на себе високе звання "мова спілкування - українська". :увага::батіг:

Назад
Зверху Знизу