Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Мене от бентежить, що людина з сусідньої темы, сидить на сайтах знайомств і спілкуеться з жінками. Це ж псіх...

Тоді і я своеї доньки покажу малюнки.
Тоді я своєї.
311782437_5565269276893375_185220396193476213_n.jpg

Я би хотіла вміти малювати, в школі навіть на кружок малювання ходила, але руки трошки не з того місця ростуть для цього діла :D

Я про крючок нічого не писала :)
Ну ти ба - був хлопець як хлопець останнім часом, і ось спортився :ги:
І не кажи : зіпсувався, меня подобається те слово ))
Спортився це почав спортом займатися?

Мене от бентежить, що людина з сусідньої темы, сидить на сайтах знайомств і спілкуеться з жінками. Це ж псіх...
Ну, люди різні. Психи теж є. Що ж поробиш. Мені ось теж підсунули рекламу сайту знайомств, і зараз я навіть зазирнула б туди, щоб розважитися, але ж то треба реєструватися, це надто багато клопоту заради того щоб просто кинути оком що там. Тобто знайомитися в мене бажання немає, а просто так зазирнула б.
Ще на початку війни до мене в інеті залицявся який чоловік. Я навіть не пам'ятаю де він узявся. Мабуть з тих, кого до групи запрошувала. В мене був шок. Почалася розмова з того, що він волонтерить, їздить з якось міста в Харків, і може щось привезти, якщо треба, чи мене відвезти. Я думаю : який молодець! Хоча мені нічого і не треба було, просто спілкувалися. А він - давай зустрінемося, давай я тебе заберу, як буду їхати у Харків. А потім ще й з'ясувалося, що в нього дружина є. І він відкрито пише, що він не проти замутити щось.
Ну капець! Тут в такому стані знаходишся, думаєш чи у військомат йти, чи за кордон тікати, чи погріб готувати до ядерної війни, а тому кобелю одне в голові :рл:

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу