Статус: Онлайн
Повідом.: 36608
Повідом.: 36608

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тут шалені памело. В Україні вони не такі на смак. Запрошую.От зараза)))
У Айвенго конкурент)))В якому такому ?!)
Я ще молодий та красивий!!)
Голову можна вчити ))Он на автоматі я написала пост російською. Голову не обдуриш.
Напевно просто хочу на ручки.Так, не треба цього!!
Ану зберайся до купи!
Немає нічого невиправного!
Треба зробити пів кроку назад, зібратися і проломити всі ті перепони, які вгоняють тебе в депресуху!
Правильно, Берлін, блондинка, памело.Ні, ще рано
Після перемоги відправлюсь в турне по всьму світу
Я ще до війни почав, але завадили русняві ублюдки
Але я запамьятав, за записав у блокнотік!)
Я знаюЯ українською виключно з вами)
То як тобі твоя нова зачіска?Вони все одно не короткі. Попросила на 2 долоні коротше зробити.
Ти в той час пікап вивчав. На блондинках тренувавсяТа ти ще й з хтз ?)
І як же я оминув тебе ?!)
Красені! І стильні такі
Ідея мені цілком зрозуміла, інша справа, що реалізувати її дуже важко. І ще мене цікавить сам шлях реалізації.Якшо почати з кінця, в Кастанеди таке поняття є - стерти особисту історію. Ти нікому нічого не пояснюєш хто ти, що ти, і тебе немає. І одночасно ти можеш бути ким завгодно. Звичайно ніхто не радив нікому вмирати буквально, і ніхто не вмирав буквально. Вмирало щось уже непотрібне. Можливо те що постійно боялося. Потім воно вмерло і нікому стало боятися. Вот ти відкрила статтю про Сатурн в 12 домі? Там додати нічого - він по тобі проїхався як поїзд, і нічого не залишив від тебе. Просто розібрав на запчастини, і твій сімейний стан щез, розпався, твоя професія розпалася, соціальний статус, зв'язки, твоє житло весь час не твоє, усе розпалося, що у тебе є з матеріального - воно поміщається в мішок. Ти просто не знаєш хто ти. Ти спеціально не стирав особисту історію. Вона розпалася. Потім Сатурн виходить з 12 і заходить в 1 дім - і ти береш розібраного себе і збираєш заново, я так розумію цю задачу.
Шось трохи зрозуміло? Думаю майже нічого.А навіщо писати багато незрозумілих текстів?
Ох. Не допоможе сміятись. Я вже це спробувала.Та кращє як діти, аніж як бухтящі старпери))
Взагалі треба більше сміятися, навіть коли сльози на очах. Особливо зараз це дуже важливо!)
А я так люблю свое волосссячко а Кременчуєські злі перукарі, не знають як стригти ... так мене порізали що я ридала . Відрощую заразТо як тобі твоя нова зачіска?
А в мене моє каре відросло за цей час, це ж скільки не стриглася і не красилася, все своє
Втім, я й раніше не надто заморачувалася![]()
Якшо почати з кінця, в Кастанеди таке поняття є - стерти особисту історію
Неа. Нема залежності. Ты сам собі опора . Ты можешь впоратись сам з емоціями і недоліками . А люди потрібні завжди. Але адекватні . І не для того, що б виправити щось за тебе а просто що б бути поряд і насолоджуватись життям. Це дзен відносин .Навряд чи це можливо.
Ми соціальні істоти.
Коли нікого не треба,це сумно.
Точніше навіть не сумно, це якась холоднеча на душі.
Такий досвід як Айвенго пише, колись мала уві сні. Коли тобі легко, душа необтяжена нічим. Нема ні тіла, ні родини, ніяких інших зв'язків, нічого що прив'язує до земного існування, але при цьому дуже холодно і паршиво.
Таке і в мене кілька разів було. Але я з зачісками експериментую рідко. А те, що зазвичай ношу - там особливого таланту не треба. Головне - не давати їм стригти чубчик (в сенсі чілку), хоча вона ж найшвидше і відростаєА я так люблю свое волосссячко а Кременчуєські злі перукарі, не знають як стригти ... так мене порізали що я ридала . Відрощую зараз
До речі цікаво про пікап. Розкажи як ти тренувався. Якісь історії.