Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я пам'ятаю.(навіщо???) Їй ще наркоту в кишеню підкинули прямо в залі суду, коли вона там була віншій справі!:рл:
:eyecrazy:
Таки це була дівчинка, а не хлопець, як могло здатися зі спогадів айвенго? :) Щодо зала суда - це скоріш схоже на юзерку Лакі (з янголом на аві), вона воїтелька за справедливість і могла влізти в якусь судову справу тільки тому, що її щось обурило. Людина з сильним почуттям справедливості.

Подивилася на свою голову світлини, і якось сумно стало. Ото не дивилася 15 чи 20 років - і не треба було))

Таки це була дівчинка, а не хлопець, як могло здатися зі спогадів айвенго? :) Щодо зала суда - це скоріш схоже на юзерку Лакі (з янголом на аві), вона воїтелька за справедливість і могла влізти в якусь судову справу тільки тому, що її щось обурило. Людина з сильним почуттям справедливості.
Цей нік я пам'ятаю, ото мабуть про неї і казала.

Яка Лакі?Хто дівчина? Я про Алекса :D

Останнє редагування:
Останнє редагування:
👍 Одразу за стилем видно приблизно коли це було :)
Я фотку знайшли свого дядька, там хлопці-стиляги. Запощу завтра, сьогодні вже ліньки фоткати :)
Зрадницька мода :D
P/S фоту з цитати, прибери, не треба її тут на довго)

Назад
Зверху Знизу