Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Треба подивитися, що у меня дома. Много на маминой кв. Но я туда зараз не потраплюЛено, чи є в тебе твої підліткові фото, які б ти нам могла запостити?
Усім видужувати!Другу добу ледве ноги тягаю, і всі шляхи ведуть до ліжка![]()
Я працюю а поряд ліжечко....Другу добу ледве ноги тягаю, і всі шляхи ведуть до ліжка![]()
Я дещо в ступоріНа сьогодні можу запропонувати розважитися наступним чином: постимо улюблені цитати з книг, а якщо таких нема, то просто якусь, що подобається![]()
Витягай навмання. Я он просто зробила - загуглила цитати Пратчетта та обрала які дотепніЯ дещо в ступорі. Це якби любительці солодощів запропонували б вантажний потяг, весь забитий смаколиками
Вона б розгубилася, з чого почати
Чи не розгубилася б?![]()
Тут пацан відвисав Анжел, казав шо його подругу будуть садити в тюрму. Потім Іронія його прогнала.
А як на мене, навпаки. "В чому загвоздка з емоційним болем? - в тому, що це удавана річ"В чому загвоздка з емоційним болем... в тому, що це реальна річ.
Дивно. Є зовсім дитячі фото, є перший клас, а потім альбом із перого одруження одразуЛено, чи є в тебе твої підліткові фото, які б ти нам могла запостити?
Подивилася, хто це такий.Камаль Равіакант.
Мені здавалося, що я добре пам"ятаю усі події в цій темі. Але таке..![]()
То не моя цитата булаА як на мене, навпаки. "В чому загвоздка з емоційним болем? - в тому, що це удавана річ"
Життя - це низка нейтральних подій. Ми самі надаєм їм ємоційне забарвлення (майже с)
Щодо цього - цілком згодна.Люби себе Камаль Равіакант.
Про тюрму і я не пам'ятаю. І то було в Таверні. Він тоді прийшов і почав писати знаєш отакі дописи, які не несуть ніякої інформації. Тобто аби щось написати. А мене ж таке дратує 🤣
Мені здавалося, що я добре пам"ятаю усі події в цій темі. Але таке..![]()
В мене дуже багато десь до 12 років, бо дідусь фотографував, а потім ми переїхали сюди, і тут вже не було кому, тож всього кілька з підліткового віку. А далі - то вже старші курси інституту, і відтоді вже знов є.Дивно. Є зовсім дитячі фото, є перший клас, а потім альбом із перого одруження одразу![]()
В другому класі заміж вискочила?Дивно. Є зовсім дитячі фото, є перший клас, а потім альбом із перого одруження одразу![]()
Вони є, але на маминій квартирі.Про тюрму і я не пам'ятаю. І то було в Таверні. Він тоді прийшов і почав писати знаєш отакі дописи, які не несуть ніякої інформації. Тобто аби щось написати.
В мене дуже багато десь до 12 років, бо дідусь фотографував, а потім ми переїхали сюди, і тут вже не було кому, тож всього кілька з підліткового віку. А далі - то вже старші курси інституту, і відтоді вже знов є.