Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
"Ніхто не любить Террі Пратчетта"
© Іронія
:D

Лено, чи є в тебе твої підліткові фото, які б ти нам могла запостити?

І як могла не згадати одразу!
"Це прокляття людей, що читають - нас можна спокусити гарною історією в самий невідповідний момент" (с) С. Кінг "11/22/63" :)

Останнє редагування:
На сьогодні можу запропонувати розважитися наступним чином: постимо улюблені цитати з книг, а якщо таких нема, то просто якусь, що подобається :)
Я дещо в ступорі :-). Це якби любительці солодощів запропонували б вантажний потяг, весь забитий смаколиками :) Вона б розгубилася, з чого почати :-)
Чи не розгубилася б? :зуби:

Я дещо в ступорі :-). Це якби любительці солодощів запропонували б вантажний потяг, весь забитий смаколиками :) Вона б розгубилася, з чого почати :-)
Чи не розгубилася б? :зуби:
Витягай навмання. Я он просто зробила - загуглила цитати Пратчетта та обрала які дотепні :)

В чому загвоздка з емоційним болем... в тому, що це реальна річ. " Люби себе . Камаль Равіакант.

В чому загвоздка з емоційним болем... в тому, що це реальна річ.
А як на мене, навпаки. "В чому загвоздка з емоційним болем? - в тому, що це удавана річ" :)
Життя - це низка нейтральних подій. Ми самі надаєм їм ємоційне забарвлення (майже с)

Камаль Равіакант.
Подивилася, хто це такий.

Офігіла. :eyecrazy: :-)

kamal_outside2.jpg

Хіба це не Генрі Кавіл (Відьмак), дещо схуднувший? :іржач:

А як на мене, навпаки. "В чому загвоздка з емоційним болем? - в тому, що це удавана річ" :)
Життя - це низка нейтральних подій. Ми самі надаєм їм ємоційне забарвлення (майже с)
То не моя цитата була :). Але, дякую.

:eyecrazy:
Мені здавалося, що я добре пам"ятаю усі події в цій темі. Але таке.. :D
Про тюрму і я не пам'ятаю. І то було в Таверні. Він тоді прийшов і почав писати знаєш отакі дописи, які не несуть ніякої інформації. Тобто аби щось написати. А мене ж таке дратує 🤣
Дивно. Є зовсім дитячі фото, є перший клас, а потім альбом із перого одруження одразу:D
В мене дуже багато десь до 12 років, бо дідусь фотографував, а потім ми переїхали сюди, і тут вже не було кому, тож всього кілька з підліткового віку. А далі - то вже старші курси інституту, і відтоді вже знов є.

Про тюрму і я не пам'ятаю. І то було в Таверні. Він тоді прийшов і почав писати знаєш отакі дописи, які не несуть ніякої інформації. Тобто аби щось написати.

В мене дуже багато десь до 12 років, бо дідусь фотографував, а потім ми переїхали сюди, і тут вже не було кому, тож всього кілька з підліткового віку. А далі - то вже старші курси інституту, і відтоді вже знов є.
Вони є, але на маминій квартирі.
Якщо сильно треба можу із весільного альбому :D

Назад
Зверху Знизу