Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я думаю, що про це можна судити, тільки з власного досвіду. Знов таки - люди можуть хотіти від ****у різного. Може їй це взагалі не треба було, просто як спроба що воно таке. А люди ж, які практикують, прагнуть повного злиття - фізичного і духовного, так начебто.
:угу: Навіть і сперечатися ні про що.

Якщо комусь щось треба, той йде цим своїм шляхом, незважаючи на інших.

На ранок наготувала. Банан, потім смородинове варення без цукру, вівсянка сира, чиа, йогурт без цукру, какао. Залишити до ранку . Перемішати і їсти. Головне не зжерти зараз.
Переглянути вкладення 13222569
Красиво.
Мала такі сніданки вдома до війни.
Запікала рибу з овочами на обід чи вечерю. І ніде крім дому не можу цього робити. Особливо запікати рибу. Ця справа дуже інтимна і домашня для мене.

А! Як воно там називається? Підняття енергії кундаліні вгору по хребту? :-)

Багато хто згинув на цьому шляху.. мда.. :-) Тобто, енергія таки кудись піднялася, але скінчилося це тим, що в них тепер стан, як ото пріапізм. Не можуть ніколи задовольнитися :( Це взагалі-то трохи страшнувато.. Чи навіть не трохи..
Щось я про таке не чула... Вона ж не може піднятися, і там залишатися постійно? Це хіба що неправильно енергія циркулює в організмі, але оце якийсь страшний збій. Що - вона получається весь час кудись не туди піднімається?

Мені треба допомога з перекладом:
Її очі буквально пришпилили його до підлоги.
Аляповаті губи
Вперил одне око в...

тільки з власного досвіду
Згадалося. Якось зустрілася з чоловіком, він займався езозерікою, навіть саме тою, що я - колись займався, потім ще багато чого. Я з ним зустрілася саме як з соратником, цікаво було, як це у інших проходить.

Так ось він подсів на цю другу чакру - і ніяк нікуди. Такий собі ****уальний маніяк вийшов. Він тримає себе в руках. Але в очах щось таке небезпечне. Мене аж струснуло поряд з ним. Одразу зрозумілося, шо в нього прекрасно виходить зваблювати кого хоче. Але все це не дає йому втіхи, бо закільцьовано.

Якось довелося бачити його "полювання" на дівчат. Швиденько збігла звідти :)

Згадалося. Якось зустрілася з чоловіком, він займався езозерікою, навіть саме тою, що я - колись займався, потім ще багато чого. Я з ним зустрілася саме як з соратником, цікаво було, як це у інших проходить.

Так ось він подсів на цю другу чакру - і ніяк нікуди. Такий собі ****уальний маніяк вийшов. Він тримає себе в руках. Але в очах щось таке небезпечне. Мене аж струснуло поряд з ним. Одразу зрозумілося, шо в нього прекрасно виходить зваблювати кого хоче. Але все це не дає йому втіхи, бо закільцьовано.

Якось довелося бачити його "полювання" на дівчат. Швиденько збігла звідти :)
Але як воно діє?

колись читав смішний розказ. на тему, коли на медогляді хлопцю вкололи щось, від чого в нього встав, а коли медперсонал хотів вколоти інше, заспокійливе, хлопець відмовися й побіг додому.
до жінки - ну вони позаймалися трохи. а все одно не падає. і вже болить від напруги.
жінка потім прокинулась. чоловіка нема. пішла на кухню. і побачила там чоловіка, який стояв коло холодильника з мороженою куркою на члені. вона почала було сміятись, але побачивши ці очі повні страждання, викликала швидку.
Щось схоже і я читала.
А чому воно по іншому повинно боліти? Біороботи всі по одній схемі працюють.
Бо відчуття навіть у однієї людини різні, залежно від різних факторів. Один зуб так болить, інший по іншому. Крім того не можна порівнювати відчуття Ч і Ж при ****і, вони мають відрізнятися. А ще мова йде не тільки про відчуття тілесні. Ну і найголовніше - важливо не те, що людина має здатність щось відчувати, а те, що вона це відчуває саме зараз, поряд із тобою, і саме ці почуття. Звісно, щоб хотіти те все знати, треба бути впевненим, що то будуть гарні відчуття :іржач:

Особисто в мене, ще до того як я зайнялася езотерикою, були такі думки, що я б хотіла, щоб партнер міг відчути мої емоції і відчуття, бо ними хочеться поділитися, він же причина того, що я їх отримала. І якщо раптом він не може такого відчути (а вподобання ж відрізняються), то хотілося б передати як це може бути. Я зараз кажу не саме про статевий акт, а і про прелюдію.

Щось я про таке не чула... Вона ж не може піднятися, і там залишатися постійно?
Мабуть, таки може.
Це хіба що неправильно енергія циркулює в організмі, але оце якийсь страшний збій. Що - вона получається весь час кудись не туди піднімається?

Попереджають, що не варто цим займатися без Вчителя, бо ото як починають.. хто на що здатний :-) - мабуть, тоді і виходить казна-що :)

Нам розповідали, що монахи можуть піднімати енергію і годинами знаходитися в тому стані ніби оргазм, просто під час медитації. Ну, звісно потім опускати. Ну, тобто такою технікою володіють, але чи вони цим користуються, то я не знаю ))

Я думаю, жінкам це складно зрозуміти, ми інакше влаштовані.
Чоловікам дуже просто попасти в пастку ****.чакри.

Різні бувають жінки, звичайно :) Може комусь з жінок, навпаки, легко зрозуміти. Так званим "гарячим жінкам" :)

Нам розповідали, що монахи можуть піднімати енергію і годинами знаходитися в тому стані ніби оргазм, просто під час медитації.
Ось-ось. Але ж це високий рівень розвитку :клас:

Книжку читала якось. Розказувала тут, до речі, трохи :) Пелевін. "Таємні види на гору Фудзі".
Немовби хтось з вищого духовенства, ледве не далай-лама (ну, може трохи поменше :)) запропонував багатіям отримати таке блаженство, як ото ти написала - за великі гроші. (нісенітниця, звичайно, але ж це сатирична книжка). Ніякого духовного розвитку не треба, - "взула і забула".

І ось багатій на сьомому небі. І тільки цього й хоче. Але, нажаль, ваш час вичерпаний, далі сам-сам.. :D А шо сам, як він не вміє?! :-)

Я думаю, жінкам це складно зрозуміти, ми інакше влаштовані.
Чоловікам дуже просто попасти в пастку ****.чакри.

Різні бувають жінки, звичайно :) Може комусь з жінок, навпаки, легко зрозуміти. Так званим "гарячим жінкам" :)
Мене цікавлять технічні питання - що саме відбувається. Тобто як діє та енергія. Бо я ж взагалі не в курсі, ми такого не робили :іржач: тобто енергію ми піднімали, але використовували в інших цілях. Ну, і енергія можливо трохи інша. То коли я цигун займалася, то там була Кундаліні, але то просто енергія з простору. В цій школі - то енергія Тая, назбирується вона інакше. Хоча зберігається теж в другій чакрі. А може то воно і є одне й те саме, просто принцип накопичення трохи інший, а може все-таки різниця є :незнаю:

"Своєю популярністю тантричний **** багато в чому зобов'язаний співакові Стингу, який одного разу розповів про семигодинний любовний марафон з дружиною.

Пізніше кумир мільйонів пояснив: у сім годин входили вечеря і перегляд телевізора".

:підстолом:

Ось-ось. Але ж це високий рівень розвитку :клас:

Книжку читала якось. Розказувала тут, до речі, трохи :) Пелевін. "Таємні види на гору Фудзі".
Немовби хтось з вищого духовенства, ледве не далай-лама (ну, може трохи поменше :)) запропонував багатіям отримати таке блаженство, як ото ти написала - за великі гроші. (нісенітниця, звичайно, але ж це сатирична книжка). Ніякого духовного розвитку не треба, - "взула і забула".

І ось багатій на сьомому небі. І тільки цього й хоче. Але, нажаль, ваш час вичерпаний, далі сам-сам.. :D А шо сам, як він не вміє?! :-)
Може і не нісенітниця. Якщо людина майстер, то зможе підняти енергію іншої людини і тримати. Мабуть. Тобто насправді можливості такої людини дуже великі, це я знаю на власному досвіді, тож чому б і не це? Хоча ще простіше - загіпнозувати і внушити, що все так і було. Набагато менш затратно енегетично )))

Назад
Зверху Знизу