Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Дякую, подивлюся. Хоча ми вже з'ясували, що нам з тобою подобається різне фентезі. Ну, ото хіба що Пехов один на двох ))))
Ні, вона сподобається
В неї таке, для дорослих дівчат))
Окрім серії про рудих, це типа з гумором, мені теж подобається, але краще починати не з цього

Мені потрібно зробити фото для резюме. Наполягають, що має бути.
А ти ж знаєш, як я люблю фотографуватися. Ніяк.
Вдень глянула на себе і вирішила до завтра відкласти. Піду на вулицю фото робити. Сьогодні погана погода. А вдома темно виходить. Як брудне.
Ми якось, памятаю, обмінювались фото.

Ну чоловікам то классно. А жінки чого ? Що потім робити? В 45 діда доглядати. Ну піде до коханця. Люди старіють то природа.
Та то дивлячись який дід. Мій до 85 дожив, то ще й хазяйство вів і до сусідки(за словами її ж таки сина) клинці підбивав...

Ну то вже як до мене)
Хто к нам війною... якось так)

А нік то взагалі не мій. С початку війни тема про обстріли була заблокована для незарєганих. То мені зятьок підігнав акк свій
Але він мені подобається, ага)
Зрозуміла .

Ні, вона сподобається
В неї таке, для дорослих дівчат))
Окрім серії про рудих, це типа з гумором, мені теж подобається, але краще починати не з цього
Та вже глянула, і мені здається, що вже колись дивилася. Не факт, що сподобається. По-перше, я не дуже люблю любовне фентезі, хоча це залежить від того чого там більше - фентезі чи кохання )) По-друге, мені вже не подобається слово "братан" у фентезі :D і ще щось вже дряпнуло. Але, звісно, треба спробувати хоч кілька сторінок.

Я точно можу сказати, що для резюме отой чорний маркер не катить ))
))
Воно не годиться. Це в домашньому одязі й волосся таке не годиться. Це не професійно. Я їх зберу. Воно не чітке. Розмите фото. Насправді я прямо біля вікна сиділа, а так темно було вдень, хмари. Лампу вже ледь не на обличчя направляла, тоді тіні моторошні.
Загалом піду в блузці завтра на вулицю. Буду щось майструвати. У мене термін подачі вже горить.

Назад
Зверху Знизу