Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Мемуари буду писати під плєдом с трубкою біля каміна років у 80)
Та раніше треба починати. Бо ти ж ще за цей час назбираєш тих, на ком хотів одружитися. А у 80 всіх вже можна і не згадати :ги:

Доречі, є дуже гарна письменниця у жанрі фентезі, харків'янка, Людмила Астахова

"Чорний загін" вогонь!
Ну, непогано, як на мене. Я не дуже полюбляю про битви, але це цікава серія.
Фрай мені гарно зайшов (чи про них правильно писати зайшли?)), але то мені ще було років 25. Зараз би хтозна. Навіть на той час дратували роялі. А з тих пір я перечитала гору книжок і набагато прискіпливіше стала до якості.

Доречі, є дуже гарна письменниця у жанрі фентезі, харків'янка, Людмила Астахова
Дякую, подивлюся. Хоча ми вже з'ясували, що нам з тобою подобається різне фентезі. Ну, ото хіба що Пехов один на двох ))))

До війни проковтнув просто "гіперіон" Сіммонса і "барраярский цикл" Буджолда
Якщо не помиляюся, Буджолда в нас Ф'ям полюбляє. Мене змушувала читати, але я не дуже про космос. Тож про космос чи я плутаю?
Я люблю саме фентезі. Чи містику.

В мене дід у 80 ще по бабам бігав)
От пам'ятаю твій нік . Та наче раніше ти писав якусь гидоту ні? Чи то я поплутала ? Як що, то вибачаюсь . Чи то раніше тут всі гидоту на хф писали:D

Про космос
Но там космос не головне
Харізма головного героя на першому місці
Я досі не зкстрічав такого харізматичного ГГ
Та до нього ще ж продратися треба. Я почала читати, а мені далі не хочеться, люблю, коли прямо зразу цікаво. Хоча дещо про космос мені все ж подобалося. У Лук'яненка були якісь пригоди, хоча я його потім перестала читати, бо побачила зневагу до українців. Колись Нортона читала, то було цікаво.

Останнє редагування:
А я оце щойно подумала... А я він здогадався, що ти блондинка? На фото ж не видно. Ну, так - очі світлі, але ти могла б бути і брюнеткою.
Мені потрібно зробити фото для резюме. Наполягають, що має бути.
А ти ж знаєш, як я люблю фотографуватися. Ніяк.
Вдень глянула на себе і вирішила до завтра відкласти. Піду на вулицю фото робити. Сьогодні погана погода. А вдома темно виходить. Як брудне.

От пам'ятаю твій нік . Та наче раніше ти писав якусь гидоту ні? Чи то я поплутала ? Як що, то вибачаюсь . Чи то раніше тут всі гидоту на хф писали:D
Я ніколи не писала гидоту :ги: Виключно миле і цікаве :D
То он ти який??? А так ніби порядний хлоп. Ну, якщо не зважати на нік ))))

Мені потрібно зробити фото для резюме. Наполягають, що має бути.
А ти ж знаєш, як я люблю фотографуватися. Ніяк.
Вдень глянула на себе і вирішила до завтра відкласти. Піду на вулицю фото робити. Сьогодні погана погода. А вдома темно виходить. Як брудне.
І нам показала, щоб ми зацінили? А побачив тільки Ганджубас, але на нього орієнтуватися не варто, бо йому якщо блондинка, то вже й чудово :D
Давай ще раз фотку.

Назад
Зверху Знизу