Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У березні. Але вчу мову без зупинки щодня.
Плюс підготувала масу документів німецькою. Резюме, мотиваційний лист, рекомендації з попередніх місць роботи. І тд.
То час ще є. Таню, так і мозок закипить. Ще й очі болять. Перепочила б, воно тоді може і піде краще.

Це такі нахаби, до яких приходять ще і ще...
Хто до них приходить?

А вони кожної ночі о 12?
Шо я тут наклацала.... не кожного дня, але стали частіше. То не приємно, прокидатися від вибухів....

А я можу зрозуміти чому питання про колір волосся чоловікам не здається нетактовним. Для мене це теж в принципі нормальне запитання. Мене таке питали чоловіки, і мене це не бентежило.
Хоча я можу зрозуміти і жінок, бо це як поставити під сумнів їх красу.

А я можу зрозуміти чому питання про колір волосся чоловікам не здається нетактовним. Мені це теж в принципі нормальне запитання. Мене таке питали чоловіки, і мене це не бентежило.
Хоча я можу зрозуміти і жінок, бо це як поставити під сумнів їх красу.
Мене запитували раніше. Ну не розумію, яка різниця. Може бояться, що на фарбування потрібно буде давати гроші:рл:

Хто до них приходить?
Пацієнтки. Це анекдот такий. Жінка збирається до лікаря, а чоловік її запитує:"Навіщо ти вдягаєш нижню білизну, адже ти йдеш до стоматолога?"
Жінка відповідає:"А раптом він нахаба?"

Пацієнтки. Це анекдот такий. Жінка збирається до лікаря, а чоловік її запитує:"Навіщо ти вдягаєш нижню білизну, адже ти йдеш до стоматолога?"
Жінка відповідає:"А раптом він нахаба?"
О. Це точно.

Мене запитували раніше. Ну не розумію, яка різниця. Може бояться, що на фарбування потрібно буде давати гроші:рл:
От така версія мені ніколи на думку не спадала ))))) Їм просто цікаво. Якого ми станемо кольору, якщо перестанемо фарбуватися ))))

Назад
Зверху Знизу