Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Це ж ти теж можеш на таке побачення потрапити!:)
І ще одну мову вивчити))) Доречі арабська одна із найскладніших мов.
Мене трохи навчила моя ліванська подруга. Писати ні. Що завгодно, але не писати.

Ф'ям, ти пам'ятаєш, я тут постила відео, два хлопця дуже гарно співали Ой, там на горі.
Я оце кілька днів тому зацікавилася звідки вони взялися, чи не були в якомусь шоу. Один з них - Сергій Лазановський - був на Голосі країни кілька років тому. І почала дивитися те шоу, бо цікаво стало. Там, виявляється, дорослі співають, а раніше ж начебто тільки діти, то мені воно й не цікаве було тоді.
Так ось я щойно його додивилася, і поки під впливом емоцій, хочу сказати: який він молодець! Причому він на якомусь етапі випав з учасників, а глядачі його повернули. І в результаті він став переможцем!
Але коли дивилася, там же постійно кажуть з якого міста учасник, а в мене зразу думки: як тоді все було інакше, а зараз це місто обстрілюють. І взагалі хтозна що зараз з тими людьми :(
А цього Сергія попросили, вже після того як переміг, заспівати пісню, яку виконував на фіналі, а він замість неї заспівав гімн України 🇺🇦
То взагалі який молодець!

P.S. ще там було кілька дівчат з етнічними піснями. Дуже гарно співали!

Хто бачив шампанське Fratello? Це типу Fragolino, то Італійською Fratello, то брат.

За нами весь час стежать.
Варто було мені почитати українські новини, дізнатися, що я все життя неправильно робила, працювала, багато і чесно, замість того, щоб бажання на папірцях писати, як мордокнига тепер мені рекламує прикраси вартістю 8,5 тис. євро. Я читала про шубку з соболя, а мені пропонує золоту жабу за 8,5 штук.
До речі, мені подарували красиві кольорові папірці, для складання карток слів. Вони чудово підходять і для списків бажань.
Чекати 11 місяців не буду, заповню зараз.
Бажань два, щоб Україна перемогла цю чуму, а друге, щоб наші хлопці повернулися швидше додому.

Думаю всі, цього року загадали одне й те ж бажання. Я колись на новий рік зажадала і в мене дві мрії здійснилося, їм 19 і 16 років. Минулорічне бажання не здійснилося, нажаль , а може й слава богу, бо було дурне .

Пехова почала. Іскра і вітер. Взагалі люблю фентезі.
Зараз не можу читати книги. Дивлюся в текст, але не можу сконцентруватися для розуміння. Навіть не так – не можу включитися у незнайомий текст. Якщо знайомий – сприймаю. Сподіваюся це тимчасово. Как с кино - також не могла.

Думаю всі, цього року загадали одне й те ж бажання. Я колись на новий рік зажадала і в мене дві мрії здійснилося, їм 19 і 16 років. Минулорічне бажання не здійснилося, нажаль , а може й слава богу, бо було дурне .
Розповідай. Я теж колись загадувала:
- щоб Віталік запросив на танець;
- щоб Рома поцілував;
- вийти заміж за Гліба.
)))

не одночасно

Розповідай. Я теж колись загадувала:
- щоб Віталік запросив на танець;
- щоб Рома поцілував;
- вийти заміж за Гліба.
)))

не одночасно
То дітей зажадала... сину 19. Донці 16 . А от собаку мені так і не подарували і лисого котика :D

Зараз не можу читати книги. Дивлюся в текст, але не можу сконцентруватися для розуміння. Навіть не так – не можу включитися у незнайомий текст. Якщо знайомий – сприймаю. Сподіваюся це тимчасово. Как с кино - також не могла.
Я іноді слухаю аудіо. То можна на велотренажері чи на клумбі , саджючи квіти. Я так Англійські слухала , з сусідами :D

Назад
Зверху Знизу