Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
клянусь я просто серед ночі
дививсь як стигне холодець
коли раптово увірвався
терпець
© Муля muzz колюх

:їжа:

Пехова почала. Іскра і вітер. Взагалі люблю фентезі.
А я скачала Робін Хобб українською. Колись дуже сподобалося, але тоді рос переклад читала, дуже сподіваюся, що наш виявиться не гіршим. Та поки що не взялася, бо ж ось на співи перемкнулася. До речі, в тому сезоні, який дивилася, досить мало було пісень рос. Сьогодні вже подумала, що мабуть час до книг повернутися, але вирішила одним оком подивитися наступний сезон, тобто просто початок глянути... і все, хочеться дивитися далі :іржач:

Робін Хобб мені не сподобалася. Взагалі, досить важко знайти англомовного автора, від якого не буде хотітися спати
Нудні вони якісь у більшості

Робін Хобб мені не сподобалася. Взагалі, досить важко знайти англомовного автора, від якого не буде хотітися спати
Нудні вони якісь у більшості
Мені навіть мову відібрало :D Не через Хобб (хоча вона мені дуже сподобалася), а через англомовних авторів ))
А носії якої мови не нудні? :)
І серед англомовних все ж таки хто вам сподобався, хоч один? :)

кота злови та поброй ( не знаю правопису).
Мені це нагадало, як одного разу в очікуванні ветеринара, розмовляла із дамочкою про котів бобтейлів. Ветеринарка вийшовши до нас: "Ой, Божечко, принесіть мені десяток хвостатих, та й через годину заберете десять бобтейлів!":рл::D

Останнє редагування:
"Не читав, але засуджую" :D
Ви до російської класики вирішили звернутися?

Фьяметта, я бач, любить російську класику, судячи з реакції.

А хто тут читав Лікаря Живаго?

Никогда не видела, не слышала, что бы от извилин кому-то было счастье.
Без них - да)
ЗЫ Быть дурой удобно. Я проверила.
Зараз вам Іронія зробить зауваження, щодо мови допису. :) Не хвилюйтесь так, не поспішайте відповідати. )

Щодо "быть дурой" - дозволю собі не погодитись з вашою тезою,
бо жінка, шо вдає з себе дурепу - точно має для цієї вистави досить розуму, та мабуть ще й хисту. :)

Щодо "быть дурой" - дозволю собі не погодитись з вашою тезою,
бо жінка, шо вдає з себе дурепу - точно має для цієї вистави досить розуму, та мабуть ще й хисту. :)
так, але хлопчиків (guys, мужичков, момчетата) що вдають дівчаток, це не стосується

Назад
Зверху Знизу