Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А я скачала Робін Хобб українською. Колись дуже сподобалося, але тоді рос переклад читала, дуже сподіваюся, що наш виявиться не гіршим. Та поки що не взялася, бо ж ось на співи перемкнулася. До речі, в тому сезоні, який дивилася, досить мало було пісень рос. Сьогодні вже подумала, що мабуть час до книг повернутися, але вирішила одним оком подивитися наступний сезон, тобто просто початок глянути... і все, хочеться дивитися даліПехова почала. Іскра і вітер. Взагалі люблю фентезі.
Мені навіть мову відібралоРобін Хобб мені не сподобалася. Взагалі, досить важко знайти англомовного автора, від якого не буде хотітися спати
Нудні вони якісь у більшості
В тебе є собака, яка може подарувати тобі собаку)) кота злови та поброй ( не знаю правопису).То дітей зажадала... сину 19. Донці 16 . А от собаку мені так і не подарували і лисого котика![]()
Очі будуть здоровішими, обличчя свіжіше. Потрібно висипатись. Від книг лише зморшки ))))Я чогось 2 дня не можу почати читати, засинаю ....
Бусє'трє у гості до Ватсона).То дітей зажадала... сину 19. Донці 16 . А от собаку мені так і не подарували і лисого котика![]()
Або триБусє'трє у гості до Ватсона).
І.будє вТебе щє'собака.
Мені це нагадало, як одного разу в очікуванні ветеринара, розмовляла із дамочкою про котів бобтейлів. Ветеринарка вийшовши до нас: "Ой, Божечко, принесіть мені десяток хвостатих, та й через годину заберете десять бобтейлів!"кота злови та поброй ( не знаю правопису).
То може з волохатого зробити лисого.То дітей зажадала... сину 19. Донці 16 . А от собаку мені так і не подарували і лисого котика![]()
Без зморшок буде не тільки обличчя, гм.Очі будуть здоровішими, обличчя свіжіше. Потрібно висипатись. Від книг лише зморшки ))))
Переглянути вкладення 13221871
Без зморшок буде не тільки обличчя, гм.![]()
Никогда не видела, не слышала, что бы от извилин кому-то было счастье.Без зморшок буде не тільки обличчя, гм.![]()
Ви до російської класики вирішили звернутися?"Не читав, але засуджую"![]()
Зараз вам Іронія зробить зауваження, щодо мови допису.Никогда не видела, не слышала, что бы от извилин кому-то было счастье.
Без них - да)
ЗЫ Быть дурой удобно. Я проверила.
так, але хлопчиків (guys, мужичков, момчетата) що вдають дівчаток, це не стосуєтьсяЩодо "быть дурой" - дозволю собі не погодитись з вашою тезою,
бо жінка, шо вдає з себе дурепу - точно має для цієї вистави досить розуму, та мабуть ще й хисту.![]()
Ви до російської класики вирішили звернутися?
О, не... не треба такНикогда не видела, не слышала, что бы от извилин кому-то было счастье.
Без них - да)
ЗЫ Быть дурой удобно. Я проверила.
Саме так 👍Зараз вам Іронія зробить зауваження, щодо мови допису.![]()
Чекаю на українську мовуне видела, не слышала