Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Комент: "Падіння рівня освіти дуже помітне. Як відібрати телефон з рук 40-чної , 30-чної, і 20тирічної людини і попросити помножити 78 на 3 то перші дві людини дадуть відповідь. Те саме з коли почалась перша світова війна? На якому материку знаходиться північний полюс? Скільки літрів крові в людині? І це все питання з 5 (!)класу".

Швиденько почала множити і згадувати! :D

Щодо Північного полюсу - мене завжди обурювало, як люди навіщось вперто лізли туди. Їм неодмінно треба було бути першовідкривачами, - навіщо? :незрозумію:
Я множу добре. Гарно пригарно. Даже классно:D

Це чисто львівський набір слів. Я вот без поняття шо це таке, бо я не зі Львова.
А от цікаво звідки у вас взялося "вот". Вже не перший раз його в тебе бачу. Навіть у нас кажуть "ось".
Це не зауваження, то я справді дивуюся :)
Чи ваше "вот" - це аналог "от"?
Оце траплялося в книгах. Одразу уявляю ошатно одягнених людей, що гуляють найпопулярнішою вулицею в місті. Хоча це означає попросту "пройтися" і необов'язково ошатно :)
А мене слово нагадую щось типу шпаклювати )))

Мені здається що саме у цій темі я рекомендувала Пехова "Страж"
Зараз читаю його же "Ветер и искрі", дуже файно. Він вміє виписувати світи

Мені здається що саме у цій темі я рекомендувала Пехова "Страж"
Читали :) Ну, звичайно, не всі... Я з його творчістю знайома вже давно, років 10 точно, кілька років тому і Ф'ям познайомилася з ним )))
Лено, ти Пехова читала? Я щось не пам'ятаю. Мені здається, що мала б...

Я все в нього читала, Але багато чього не досить добре пам'ятаю, бо раз на рік перечитую тільки Стража. Він мені подобається і соло, і с дружиною та подругою.
Тому хто добре пам'ятає - що там можна ще читанути після Ветра і іскри?

Я все в нього читала, Але багато чього не досить добре пам'ятаю, бо раз на рік перечитую тільки Стража. Він мені подобається і соло, і с дружиною та подругою.
Тому хто добре пам'ятає - що там можна ще читанути після Ветра і іскри?
Я все перечитувала, але не кожен рік )) В нього всі серії цікаві (Кіндрет, Хроніки Сіали, Майстер снів). А якщо серед окремих творів - я за назвами не пам'ятаю. Точно знаю, що про Мантикору багато пропускала, там всілякі політичні справи, мені таке нудно )))
А я, здається, бачила ваші дописи в Літературі. Не пам'ятаю чи в темі про фентезі чи в якійсь іншій.

Сьогодні був пиріжок у групі :)

олег а пам'ятаєш галю
душа компанії була
ще до її кар'єри в ****о
і наш веселий дружний клас
© колюх

Теж зараз читаю саме це :D Ось цікаво, хто нам це навіяв? Не може ж бути це простим співпадінням :дивитись: :D
Я на третій книзі, а ти?

Теж зараз читаю саме це :D Ось цікаво, хто нам це навіяв? Не може ж бути це простим співпадінням :дивитись: :D
Я на третій книзі, а ти?
На другій
Но як мені подобається!!
Потім читай Стража, це саме-саме у нього, там і дійсно цікавий світ, і магія, і кохання, і пригоди

Дякуючи вашим порадам і я почала читати . Цікаво. Все як я люблю.

Назад
Зверху Знизу