Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку.
Сьогодні режимний день. Необхідно по максимуму с 9 до 12 включити електроприбори.
Від цього залежить ліміт по електроенергії для Харківської області. Користуйтесь сьогодні електроенергією по макмимуму. Особливо з 9 до 12!

Повеселилася з писак у темі про обстріли.
Там у всьому шукають зраду і діверсію.... дуже пильні )

Усі одружуються? А взагалі головне, щоб дитина поїла і була в шапці:D
У нас дівчатка східні. Навіть одяг відповідний. Тому спочатку одружуйся). Коли їздили на пляж, дівчатка не купалися.)))

Спитала я у знавців про словники, хто що каже, хтось вважає, що краще Грінченка, бо нема радянщини, інші - навпаки, бо він застарілий.
Але ось порадили, сучасний, може комусь стане у нагоді:
"Словник української мови в 20 томах", що укладається науковцями Українського мовно-інформаційного фонду НАН України та Інституту мовознавства ім. О.О. Потебні НАН України відповідно до Державної програми розвитку Національної словникової бази України"

"Словник української мови" (СУМ) – перший великий тлумачний словник, що з належною повнотою охоплює лексичний і фразеологічний склад української літературної мови від І. Котляревського до кінця 1970-х років.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
Повеселилася з писак у темі про обстріли.
Там у всьому шукають зраду і діверсію.... дуже пильні )

Привіт.
А знаєш, я подивилась сьогодні фільм "Полювання", і пригрузив він мене капєц.
Як легко стати вигнанцем. І з якою легкістю відвертаються найближчі. Бррр.
І тут твій пост на схожу тему. Без привязки до конкретної особи.

Переглянути вкладення 13221816

Привіт.
А знаєш, я подивилась сьогодні фільм "Полювання", і пригрузив він мене капєц.
Як легко стати вигнанцем. І з якою легкістю відвертаються найближчі. Бррр.
І тут твій пост на схожу тему. Без привязки до конкретної особи.
Фільм бачила. Викликає гнитючи почюття.
У Мікельсена ще парочка фільмів мені сподобалась
Ще по одній, 2020р та Лицарі справедливості, 2020р - вони йдуть під тегом комедії, але чомусь від того зовсім не смішно.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я дуууже вибачаюсь. Просто смішний ролік.

Йой, тоді витримки твоєму хлопчику :венера::любов: ))
У мене тут з'явилася одна молода приятелька з Лівану. Ходила на побачення з мамою і майбутньою свекрухою. Ну і майбутній чоловік заодно.

А взагалі в мене донька малювала такі картинки і підлітки таке малюють з 13 до 15 приблизно, то аніме . А переживати нема сенсу. От поговорити з дитиною, то краще.

Щось іржу. Дитина щойно прийшла і гордо сказала, що почала вчити арабську мову.
До речі, за моїми особистими спостереженнями, іранські дівчата дуже красиві. Але говорять не арабською мовою.

А взагалі в мене донька малювала такі картинки і підлітки таке малюють з 13 до 15 приблизно, то аніме . А переживати нема сенсу. От поговорити з дитиною, то краще.
Та це більше жарти. Для того щоб якось розігнати сірі будні й сумні думки.

Назад
Зверху Знизу