Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Оце траплялося в книгах. Одразу уявляю ошатно одягнених людей, що гуляють найпопулярнішою вулицею в місті. Хоча це означає попросту "пройтися" і необов'язково ошатно :)

Я згадала про полювання.
Цікаве слово з незрозумілим походженням - уконтрапупити!
:кот: уконтрапупив мишу.

Зато я за війну бачила пво, ракети, дрон, танк :рл:

Шпацерувати (або вбиратись до шпацеру), фризура, мацьопа.
Ще забула, якимсь заковиристим словом називають котяче полювання на мишей)
загуглив "шпацерувати" , бо десятки разів слухав пісню Братів Гадюкіних і завжди думав що шпацерувати - щось їсти, а воно- ніт, прогулюватися, від німецького шпацірен 🤓🤗

Здається, я цю дівчину теж колись постила, цікавенька :)
Але це відео не бачила ❤️
Деякі з говірок - так бабусі у нас розмовляли, молодь вже ближче до правильної вимови, маю на увазі вимову, а не мову. Але суржику мабуть у молоді більше.

Горище.
ну я на її каналі в основному з-за Мальви 😁

тактична медицина в цивільному житті дуже важлива

• Це лайк!
Реакції: E.N
Я згадала про полювання.
Цікаве слово з незрозумілим походженням - уконтрапупити!
:кот: уконтрапупив мишу.
Я таке від бабусі чула. Але думала, що це із фільмів про революцію. Там неодмінно хтось говорив "Я тут контру намацав" Ну і розуміла, що уконтрапупил, значить цю контру того, цього...:рл:

Останнє редагування:
Комент: "Падіння рівня освіти дуже помітне. Як відібрати телефон з рук 40-чної , 30-чної, і 20тирічної людини і попросити помножити 78 на 3 то перші дві людини дадуть відповідь. Те саме з коли почалась перша світова війна? На якому материку знаходиться північний полюс? Скільки літрів крові в людині? І це все питання з 5 (!)класу".

Швиденько почала множити і згадувати! :D

Щодо Північного полюсу - мене завжди обурювало, як люди навіщось вперто лізли туди. Їм неодмінно треба було бути першовідкривачами, - навіщо? :незрозумію:

Я таке від бабусі чула. Але думала, що це із фільмів про революцію. Там неодмінно хтось говорив "Я тут контру намацав" Ну і розуміла, що уконтропупил, значить цю контру того, цього...:рл:
Ніяке не "але", - це дійсно звідти. :угу: :-) В сенсі, революції. :кінь2:

• Це лайк!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу