Статус: Офлайн
Повідом.: 45655
Повідом.: 45655
ТагШо замутiмФайну вiчipiну?)
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ТагШо замутiмФайну вiчipiну?)
Якщо носик такого розміру, то який тоді сам собака?
А я думав Шо це но.сУчiлке)Якщо носик такого розміру, то який тоді сам собака?![]()
в Кобилянської у творі "Царівна" саме Лена![]()
Франка слухала недавно, то в нього русизмів дуже багато.Дайте Кобилянській право на помилку. А також Франку і всім іншим класикам. Вони були громадянами Російської і Австро-Угорської імперій. Тоді не було українських шкіл, інститутів, кіно, і всього іншого в офіційній формі.
Ось і я про що. А Іронія любить всякі інтернет-словники, де ці русизми з посиланням на Франка ідентифікує як правильні.Франка слухала недавно, то в нього русизмів дуже багато.
Це чiй такс?)Та вона маленька Переглянути вкладення 13221402
МояЦе чiй такс?)
I Ти мовчишь?)
Власників такс в нашій темі побільшало
Яка гарнюняТа вона маленька Переглянути вкладення 13221402
Я (раптовоО, це ти правильно зробила, що показала вікторину без відповідей 👍 я думаю, що глипати, це теж саме, що кліпатиКліпати очима. Часто моргати.
А скільки років йому? Моїй 6I Ти мовчишь?)
А Ватсik cтрадае...
У квiтнi буде 5 !)А скільки років йому? Моїй 6
Буду знати. Заманливал ідея. Розвести таксочок. Я правда захотіла тепер Хаскі і бульдожку .У квiтнi буде 5 !)
Прочитала за одну ніч. Яке жахіття там.. Аж заплакати хотілося декілька разів. Браво автору, таку тему підняти. Здавалося б, вона на поверхні, буквально 1 крок від теорії вищої/нижчої раси, а ніхто раніше не додумався."Маша або Постфашизм" не читала?![]()
Можна і не інтернет-словники. В паперових те ж саме. Я вже казала: дайте нормальне джерело і ми будемо на нього орієнтуватися. Але ж немає такого. Крім того, я не ще не остаточно визначилася - чи справді треба позбуватися цих слів, бо чим більше синонімів, тим багатша мова. І чи не зробимо ми собі ведмежу послугу, одразу викресливши кілька тисяч слів.Ось і я про що. А Іронія любить всякі інтернет-словники, де ці русизми з посиланням на Франка ідентифікує як правильні.
Напевно Нечуй-Левицький.До речі, на кого з письменників, на твою думку, треба орієнтуватися?![]()