Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ото й вся подяка, шо його пости видалили та навіть на питання не відповіли :(
Відповіли. Я йому ввічливо сказала, що тут спілкуються українською. Він відповів, що радий, проігнорувавши українську мову.
Я попередила, що пости російською буду видаляти і що вже має бути зрозуміло хто відьма. Якщо що - мала на увазі себе :)
Здається все було чемно.

Щодо інфи - знову ж таки, людина може зайти сюди для розважитись та трохи відволіктись.
Від УСЬОГО ТОГО.
Та він же і розважається: я видаляю - він пише.
До речі, є купа тем з російською мовою. Але ж він чомусь хоче писати нею саме тут.

От цікаво чому їм хочеться спілкуватися саме у нас? Давня форумна звичка - прийти в якусь тему, щоб влаштувати ****.

Останнє редагування:
Вибачте, але це вже занадто.
Спробуйте уявити бійця Кракена, шо раптово вирішив тут поспілкуватись.
Або харків'янина, який на нулі зараз.
І шо шо на нулі? Хоть на Місяці.

До речі, щодо спілкування тих, хто воює. Це зараз дуже поширена маніпуляція, мовляв, хлопці воюють і розмовляють рос., то ви і їх змусите переходити на українську?
Зрозуміло, що людям важко перейти, а тим більше на війні. Коли вони в таких важких умовах, то ще й змушувати себе згадувати слова українською? Це додаткова напруга і я не з тих, хто вважає, що там таке треба робити примусово. Це стосується і всіх інших людей у їх побуті. Зараз взагалі багато людей живе у стресі, а робити щось з примусу - це ще більший стрес.
Але якщо людина приходить в чиюсь хату/ місце праці/ тему і т.і., де є певні правила, то порушувати їх свідомо - це не надто гарно.
Спілкування в цій темі українською - це мій внесок в розвиток мови. І я нікого не тягну сюди, щоб змусити тут перейти на українську.
А хто вважає, що я вчинила неправильно, скажіть як на ваш погляд має бути? От приносить сюди людина російську. Я маю запитати чи ця людина воює, і якщо так, то сказати - добре, пиши рос. А якщо ні, то вимагати перейти на українську? Чи як? Але як я вже сказала, потім прийдуть і інші юзери з привілеями. То краще я залишу одну вимогу на всіх. Бо інакше українську ми ніколи не повернемо.

Останнє редагування:
Тут, поруч, на форумі є ще два бійця, Капюшон
З Капюшоном в мене нормальні відносини, коли в нього була потреба в одязі, я теж трохи долучилася - чим змогла, тобто я дуже добре до нього ставлюся, але якби він писав тут рос, я б попросила його перейти на українську.

в оксани внутрішньому світі
живуть вомбат бабак ховрах
і навіть лікареві страшно
сягать такої глибини
© Муля

кіт на ялинку косить оком
на свєту щур на бренді я
ми просто дуже косоока
сім'я
© Меланія Дереза muzz Іронія

я притулюсь до тебе ззаду
по торсу пальцем проведу
виймай скоріш з кишені гроші
плати будь ласка за проїзд
© Vel

чого ви зразу не сказали
що в того джипа власник мер
йому б крім скла ще й окуляри
протер
© Іронія muzz Vel

петру прийшло натхнення зранку
він взяв кусачки молоток
і видаляє з телефону
тік ток
© Вільха & Муля

До речі, мені так ніхто і не сказав внесок першого чи другого з співавторів ви вважаєте більшим :)

Щодо інфи - знову ж таки, людина може зайти сюди для розважитись та трохи відволіктись.
Від УСЬОГО ТОГО.
А тут... :рл:
Навіщо руйнувати атмосферу та стиль теми? Тут не обговорюють нічого термінового, пов'язаного з війною. А для гостей теми є привід покращити свою українську )

До речі, мені так ніхто і не сказав внесок першого чи другого з співавторів ви вважаєте більшим :)
Ти про це?
Є таке питання... Хтось з цих двох авторів доробив вірш, щоб він був у такому вигляді. Так хто саме, як ви вважаєте? Той, що написаний першим чи другим?

раніше домогосподарки
тримали світ мов три кити
допоки їх не полонили
коти
© IceBerg & колюх
Вважаю, що Айсберг, то останні два рядки :))

Останнє редагування:
Ще б кудись подіти храм сатани, що праворуч в кадр не потрапив..
Сатаністів - всією юрбою в мордор. Приміщення освятити. По неділях пороти там поганих баб, що під ряси виродкам підлазили

Назад
Зверху Знизу