Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А про що взагалі суперечка? кого першим писати в (с)? Кого першим, а кого &?
Так. Бо усі звикли, що спочатку пишеться автор, а потім музз, феат та інші доповнення. І тут раптом у віршах, де по два рядки - все навпаки. Це ми в групі знаємо чиї то рядки, а як сприймають інші?
В тій послідовності є сенс, два перші рядки - і автор першим, але ж це плутанина. Крім того, я беру приклад із книг: люди найчастіше запам'ятовують першого автора з трьох. А в нас же буває і по три.

Бувало й таке.. Всього-навсього написала людина: "Сиджу, нікого не чіпаю, лагоджу примус..." :) А який успіх! :D
Для пиріжків не треба дотепний перший рядок, це зводить нанівець усі подальші старання :D Для такого є пів пиріжка та дві дев'ятки :)

Ти полегше, бо зустріну, можу і по пиці дать....
Спочатку там побуть, потім шокай :увага:
Звісно, тих, хто рве на собі майку, по-типу *я з фронту..... теж не сприймаю, бо справжні хлопці звідтіля про те мовчать.

Так він же якраз й мовчить :) Красномовно :)

Умови спілкування прописані і в правилах теми, і в назві.
Якщо я для себе вирішу не спілкуватися з тими хто говорить рос, то, звісно, що не буду і з тобою при зустрічі. Але в мене немає таких правил щодо спілкування в реалі. Я все ж таки хоч і за українізацію трохи сильнішу, ніж лагідна, але не за радикальні методи.
Я дивлюся на ситуацію тверезо: я з розумінням ставлюся до того, що людям важко почати розмовляти. Але писати, хоча б суржиком, усім під силу. Якщо ця людина виросла в Україні.
Даремно я зайшла сьогодні у тему.
Чомусь, мовне питання мене дратує ..., хз

Про всяк випадок питаю, для розуміння ареалу проживання наших бобрів
У вас що тільки не з"явилося на річці.. :крокодил: Може, ще й ці з"являться :-)

До речі, бачила смішне відео десь в тг. До дівчини пливуть лебеді. 2 дорослих і малі. Вона: мімімі, які гарні! А лебідь виліз на беріг й до неї кусатися!

чого ви зразу не сказали
Вдалий був флешмоб. Ось це запам"яталося:

чого ви зразу не сказали
що білий лімузин не ваш
я встигла вже до нього звикнуть
салон зручний і взагалі
(с) Mirabel Lv

:іржач:

Даремно я зайшла сьогодні у тему.
Чомусь, мовне питання мене дратує ..., хз
Вважаю, що в темі , не мовне питання, а лише кордони автора теми. Це як дресс код . Я в іншій темі можу і рос написати . Ми ж в Україні жевемо і повинні знати свою мову .

Хотіла ще відео :кот: показати. Не придумаю, куди його залити. Тік току нема.

А ви знаєте, що в словнику Грінченка бобер - це не тільки бобер, а ще й бібр? :D
Про бібра віршика не знайшла 😁
в оксани внутрішньому світі
живуть вомбат бабак ховрах
і навіть лікареві страшно
сягать такої глибини
© Муля

Про всяк випадок питаю, для розуміння ареалу проживання наших бобрів :D
У нас в ставку бобри завелися. Погризли дерева, затопили дві кладки, так ще й вода почне підійматися, як би й городи не залило. Люди сваряться, а нічого ж не зробиш.

У нас в ставку бобри завелися. Погризли дерева, затопили дві кладки, так ще й вода почне підійматися, як би й городи не залило. Люди сваряться, а нічого ж не зробиш.
О, і у вас бобри. Моя думка - це природа завдає *удар у відповідь*. Війна спричиняє шкоду рослинам і тваринам, ось вони і..

Хоч би до динозаврів справа не дійшла :rolleyes:
:угу:

Особливо тим шляхом.. Який, можливо, вже був кілька разів. Може, вже були цивілізації, які досягли такого технічного розвитку, за яким послідувала ядерна війна та обнулення. Може, ми вже не перша спроба з людством.

Назад
Зверху Знизу