Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну, ось і конкурс краси. Як бачимо, чохол на крилах не заважає, але виступ мені дуже, дуже не подобається. Це як танок на кістках.
Раптово сьогодні дивилася початок фільму "Догма", епізод з крилами метатрона один в один :іржач:

alan-rickman-metatron.gif

Знайшла додаток для малювання мандали онлайн. Але то щось незрозуміле... Малює як само хоче, стирає теж за якимсь незрозумілим принципом. Щось намалювала, але це не те, що хочеш, а те, що получається, та ще й з десятої спроби. Щось виправити майже нереально. Переглянути вкладення 13218182

Малює як само хоче, стирає теж за якимсь незрозумілим принципом. Щось намалювала, але це не те, що хочеш, а те, що получається, та ще й з десятої спроби. Щось виправити майже нереально.
Ну, а хтось тут істерики закочував шо AI в художників хліб відібрав. 😁

Ну, а хтось тут істерики закочував шо AI в художників хліб відібрав. 😁
Не я 😁 Та воно ж не зовсім само малює, пальцем же я возюкаю, просто неможливо елементи намалювати так як хочеш.

Знайшла додаток для малювання мандали онлайн. Але то щось незрозуміле... Малює як само хоче, стирає теж за якимсь незрозумілим принципом. Щось намалювала, але це не те, що хочеш, а те, що получається, та ще й з десятої спроби. Щось виправити майже нереально. Переглянути вкладення 13218182
Відчуття від цієї картинки приємне. Нагадує ромашку.

Що повинно коїтися в голові, щоб таке малювати? :-)

10848414983_9151c19dfe_z.jpg

Мабуть, це і є відповідь. :-) Одружувався зі звичайною дівчиною, аж раптом.. Якось зранку замість неї побачив отаке.. Художник взяв себе в руки і нічим не видав, що помітив: його дружину викрали і замінили на самку аннунаків. :незрозумію:

Так і жив. З відповідними наслідками.

pikasso_1.jpg

Що повинно коїтися в голові, щоб таке малювати? :-)

10848414983_9151c19dfe_z.jpg
Але ж люди щось у цьому знаходять для себе. Чимось їм подобається... Це треба у Айвенго питати - хай як людина з відповідною освітою пояснить нам.

Але ж люди щось у цьому знаходять для себе. Чимось їм подобається... Це треба у Айвенго питати - хай як людина з відповідною освітою пояснить нам.
Це ж елементарні речі. Світ звичних образів це уже пройдений етап для сприйняття такого художника. Це уже було мільйон раз і перестало його цікавити.

От ти прямо мене спонукала щось накалякати за одну хвилину. Зараз зроблю, без переробок.
Ну, не те, щоб прямо з першого, і підправлять довелося, але тепер часу набагато менше пішло. Але так і не можу зрозуміти, чому ластик іноді стирає останнє, а іноді три-чотири поза тим. А інструкції українською нема. Переглянути вкладення 13218193

Це ж елементарні речі. Світ звичних образів це уже пройдений етап для сприйняття такого художника. Це уже було мільйон раз і перестало його цікавити.
Та я не про художника... Що у нього в голові - то його особиста справа :D Але чому це подобається не художникам? Що там гарного?

Але воно таке, що й не відчепишся ))))
Треба спробувати, коли буду роздратована, може допоможе )))))
Кому цікаво, ось цей додаток, але там треба розібратися і не намагатися намалювати щось конкретне :)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Переглянути вкладення 13218200

Назад
Зверху Знизу