Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Класна ідея. Я в пошуках цікавого вірша зараз.Ні, то таки ганьба, не буду постити.
Але ми можемо провести флешмоб, якщо назбираються бажаючі. Будь-який вірш українською, чи з відео, чи тільки голос - за бажанням. У сенсі, щоб читали його ви![]()
Я завжди спішу кудись і нема терпіння на норм результатНепогано 👍 Особливо якщо, як кажеш, спонтанно. Я восени записувала вірш для роботи... Було спроб 20, не менше 🤣 І результатом я так і не задоволена. Але там заважало і те, що писала надворі, а телефон стояв на гілці, то поки пристосувалася. Потім то собаки гавкають, то діти репетують десь, то жаби. Не кажучи вже про те, що затиналася, робила акцент не там, де треба... Ні, мабуть таки переписувала разів 30 🤣 Але вже плюнула і залишила який є, бо писала вже два дні ))))
Це особисто моя думка, можливо, мій погляд хибний, але все, що я там бачу - це бажання покрасуватися: ось погляньте яка я. Вбрання ефектне, а от вміст вбрання... Вона навіть не змогла добре зіграти. Лялька - вона і є лялька.Ми зараз всі якось живемо, здаеться мені , намагаючись вийти з реальності. Я б їй додала злості трохи . А крила фейкові зовсім. Не вистачає їй гордості і сили , що б представляти Україну.
Не знаю, я конкурсом не цікавлюся, просто в телезі новину побачила.До речі, а хто лідирує?
Це по нашому буде у підводі?в телезі новину побачила.
О, Алісска замовила Шалену Майку.
Хто до тебе прихилився. Кущщ калини прихилився до води, ти скажи калино як попала ти ссюди?-НеподобаєтьсяМійНовийПриХільниК)))
Хто до тебе прихилився. Кущщ калини прихилився до води, ти скажи калино як попала ти ссюди?
Не не не, розсилка по преміум підписці.-НутоВийШліЙомуТЕ-ЩО-МЕНі-СТіСНЯЄШСЯ)))
Та називай як хочеш, гірше від того не станеЦе по нашому буде у підводі?
Фіра!Та називай як хочеш, гірше від того не стане![]()
Таке прізвисько вже не зіпсувати.Та називай як хочеш, гірше від того не стане![]()
ни. ФАРА
Оті панчохи купила що натягуються до голови?-ЧомУВінщєнезТікВОЙУ-НаГолЛові)))