Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну, то пишіть хто згоден. Думаю, що якщо 5 осіб буде, то зробимо.

Ні, то таки ганьба, не буду постити.
Але ми можемо провести флешмоб, якщо назбираються бажаючі. Будь-який вірш українською, чи з відео, чи тільки голос - за бажанням. У сенсі, щоб читали його ви :)
Класна ідея. Я в пошуках цікавого вірша зараз.

Непогано 👍 Особливо якщо, як кажеш, спонтанно. Я восени записувала вірш для роботи... Було спроб 20, не менше 🤣 І результатом я так і не задоволена. Але там заважало і те, що писала надворі, а телефон стояв на гілці, то поки пристосувалася. Потім то собаки гавкають, то діти репетують десь, то жаби. Не кажучи вже про те, що затиналася, робила акцент не там, де треба... Ні, мабуть таки переписувала разів 30 🤣 Але вже плюнула і залишила який є, бо писала вже два дні ))))
Я завжди спішу кудись і нема терпіння на норм результат :D

Ну, ось і конкурс краси. Як бачимо, чохол на крилах не заважає, але виступ мені дуже, дуже не подобається. Це як танок на кістках.

Ми зараз всі якось живемо, здаеться мені , намагаючись вийти з реальності. Я б їй додала злості трохи . А крила фейкові зовсім:D. Не вистачає їй гордості і сили , що б представляти Україну.

Ідея костюма хороша. Вишивку на нього ще й взуття нормальне, тоді б воно і рухалося інакше. І гніву не вистачає.
До речі, а хто лідирує?

Це якийсь косплей на тему електронних ігор.

Ми зараз всі якось живемо, здаеться мені , намагаючись вийти з реальності. Я б їй додала злості трохи . А крила фейкові зовсім:D. Не вистачає їй гордості і сили , що б представляти Україну.
Це особисто моя думка, можливо, мій погляд хибний, але все, що я там бачу - це бажання покрасуватися: ось погляньте яка я. Вбрання ефектне, а от вміст вбрання... Вона навіть не змогла добре зіграти. Лялька - вона і є лялька.
Я не проти конкурсу, і не проти вбрання. Але було б доречніше просто вийти, постояти хвилину і піти, без отих всіх "ужимок", якщо рос.

:кава2:-ЧомУВінщєнезТікВОЙУ-НаГолЛові)))

Назад
Зверху Знизу