Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В мне досі вони на СD і DVD, мені найбільше творчіть Льюїса Ройо сподобалась - дуже цікаві і детальні картини, у стилістиці темного фєнтезіВ мене на роботі колись давно був CD диск з усякими фентезі-художниками. Луїс Ройо теж. Самий топовий був Борис Валехо, краще не було.
Та я ж тобі його не раджу, тільки зазначаю, що зараз все дублюється українською. Ось тут можна щось собі до смаку придивитисяМені всі не треба, треба легке і цікавеПро смертників - це не те, що я б хотіла дивитися зараз.
вихухоль!!!! стимул до праці коли вимкнено світло..![]()
Я на групу підписана, там крутезні роботи (якщо вже виявилося, що ти є в фб)Штучний інтелект намалював?
Посадка космічного корабля в Харкові.
Так я собі і уявляв цю подію.
І правда здорово.Я на групу підписана, там крутезні роботи (якщо вже виявилося, що ти є в фб)
Це Midjourney, але там було тільки 10 робіт безкоштовних можна зробити і знайти їх було важко потім, повідомлення тільки про одну прислали. Але то було влітку, може з тих пір щось змінилося, бо десь вже читала, що вони збільшили кількість спроб. Погугли як на цю нейромережу підписатися.
https://facebook.com/groups/officialmidjourney/
Палимо?Доброго дня шановне панство..
Орел?доречі...гарно виглядаєш...(то я про світлину у фб)
Це ти в сенсі "Чи палиш(куришь)" чи в сенсі "когось спалити"?Палимо?
Розумій на свій лад як забажаєшь.Це ти в сенсі "Чи палиш(куришь)" чи в сенсі "когось спалити"?![]()
Це теж дуже красиво.
Так, у ШІ з кінцівками поки проблеми, не навчився рахувати. У тих картинках, що я собі на сторінку перепощувала, деякі коні взагалі без ніг. Але ж які цікаві ідеї воно вигадує, сказала б я, якби це було про живу істоту. Просто дивовижно часом!Найкрасивіші ті, де не видно рук.