Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Останнє редагування:
А ось природа. І це красиво. Звісно, що в картинах є енергетика автора, а в машин її або немає або вона якась інша, але впевнена, що покажи ці роботи до людям і не кажи, що ШІ, і вони побачать там і душу, і магію :)
Переглянути вкладення 13216085 Переглянути вкладення 13216086
Мені блакитні маки сподобалися. Ну ось дуже :квіточка:

Отакої! Яка цікава дискуссия разгортається :кручусь:

Це дуже цікавий , автоматизований, замінник фотошопа. Коллажи ,які замість людини робить комп'ютер.
Мені здається, що це як співвідношення між самостійним читанням книг і подивитися їх екранізації. Ваше уявлення замість вас малює хтось інший.
А якщо у людини бракує часу, таланту хисту? Ось я можу щось уявити... єле, деталі, як саме віглядатиме той чи інший об*'єкт, від мене взлизають...
Я знайшов для себе крутий інструмент для ілюстрування своїх снів які я записую... в літературній обробці
Я ввожу те що запам'ятав і вуаля... фокус покус... я отримую дуже схоже на те що бачив у сні

view from the cockpit of a cyberpunk futuristic fighters fly through a canyon with trees

1672227768012-noauth.jpeg

by luis royo, view from the cockpit of a cyberpunk futuristic fighters fly through a canyon with trees
1672228039411-noauth.jpeg

і тепер в мене не має необхідності заривати свій талант у стіл тільки тому щоя мені не по карману талановитий ілюстратор,
а у мамого іі часу бракує і фінансів щоб розгорнути мальовничю майстерню...

P.S. Я в курсі скільки це все коштуэ... в мене дівчина малювала картини у стилі італьянських двориків , зараз кинула по тій же причині... та і на малу треба грошей...

На жаль, це скоріш за все, вб'є малювання в традиційному розумінні.
Майже те саме мені говорила, колись, одна бібліотетака... що комп*ютери вбють бібліотеки і книжкове видавництво... ха...

Яка дитина захоче вчитися, возитися з фарбами, олівцями, якщо можна написать декілька ключових слів. А все інше зробить ця талановита нейромережа.
Та в якої є бажання , наполегливо працювати, приносити якісь жертви , і вчитися малювати в живу... і постійно підтримувати і розвивати свій талант і навичок...

Останнє редагування:
Я спробувала десь поставити лайк, але воно дуже дивний вигляд має у якості реакції на жарт 🙄
Я в іншій темі вичитала як із цим боротися. Потрібно повідомлення, яке хочеш лайкнути, загнати вгору екрана, щоб тільки смужка з лайками залишилася видна і з'являються смайлики. Ось такий кондибобер:D

Я в іншій темі вичитала як із цим боротися. Потрібно повідомлення, яке хочеш лайкнути, загнати вгору екрана, щоб тільки смужка з лайками залишилася видна і з'являються смайлики. Ось такий кондибобер:D
Так, получилося )) Але не з тим, що останнє в темі :)

• Я в шоці!
Реакції: E.N
Так само є стилістика в якій багато авторів працює. Поставиш без підпису і як одна людина зробила. Це все говорить егоїстичне бажання виділитись.
Ще раз повторю, що не вважаю нейромережу чимось поганим.
Але мене особисто трохи дратує, коли її вироби називають мистецтвом.
Це щось нове, але не мистецтво. Я назвала б це візуалізацією. Це більше сервіс. Комп'ютер надає послуги людям, які бажають, але не вміють малювати. Або це просто цікава іграшка.

І ще ... Наприклад будь-яке спілкування. Хоча б ХФ.
Я ніколи не показувала своїх робіт фарбами. Тому що це досить довго, складно, я вкладала особисті емоції у ці роботи.
Наприклад, я покажу її тут. І вона втопиться в купі цифрового сміття. Насмикнутих з інета чужих картинок, і всіх цих нейромереж. Які легко можна за 5 хвилин запостити.
Тиждень, місяць праці та емоцій художника, проти мільярдів гігабайт інтернет картинок. Нерівний обмін...
Теж саме з будь-яким іншим мистецтвом. Штучний інтелект буде завжди швидше та краще.
Це не погано та не добре. Просто такий час настав

І останнє. Ми всі тут із егоїстичним бажанням виділиться. У різній формі та різним способом.
Це природна властивість найрозумнішої мавпи - людини))))
Хто виділиться не хоче, той не лізе в інет зі своїми думками

А якщо у людини бракує часу, таланту хисту?

Майже те саме мені говорила, колись, одна бібліотетака... що комп*ютери вбють бібліотеки і книжкове видавництво... ха...
Якщо чогось бракує, може краще знайти іншу справу...? )) Де не бракує. Навіщо той брак? ))

Не ха...., а комьютери вбили книги.
Їх ніхто не читає. Крім пенсів та навколопенсів. І то тільки тому що літні погано знають інтернет і таке інше.
Навіть ті, хто любить книги, читає зовсім мало. На книжки немає часу.
Який божевільний зараз читатиме томи якоїсь Війни та мир

Я вище вже сказала – час такий настав. Звикайте)))

Але мене особисто трохи дратує, коли її вироби називають мистецтвом.
Це щось нове, але не мистецтво.
Звичайно мистецтво.
Адже це так красиво.

Переглянути вкладення 13216132 Переглянути вкладення 13216133 Переглянути вкладення 13216134 Переглянути вкладення 13216135

Звичайно мистецтво.
Адже це так красиво.
Ось і добре. Це не математика і правил немає.
Мистецтвом може бути все, що завгодно, якщо комусь захочеться так думати.

Ілон Маск може почати фоткати какашки свого песика. І, напевно, це теж комусь сподобається. Кожна какашка теж неповторна)) А автор взагалі суперзірка

Що за нісенітниця... Навіщо писати таку дурню :незнаю:
Я там у тексті уточнила. Справді, поки що читають... Іноді, трішки.
Не усі читачі вимерли. Напевно, ще років 20 стародавній носій інформації - книга існуватиме. Поки олдфаги живі))

Вийшло, дякую :вітаю: І чого я такого не вичитала? :незнаю: :-)

Назад
Зверху Знизу