Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Альфонс Муха схожий.

В мене на роботі колись давно був CD диск з усякими фентезі-художниками. Луїс Ройо теж. Самий топовий був Борис Валехо, краще не було.

В мене на роботі колись давно був CD диск з усякими фентезі-художниками. Луїс Ройо теж. Самий топовий був Борис Валехо, краще не було.
В мне досі вони на СD і DVD, мені найбільше творчіть Льюїса Ройо сподобалась - дуже цікаві і детальні картини, у стилістиці темного фєнтезі

Мені всі не треба, треба легке і цікаве :) Про смертників - це не те, що я б хотіла дивитися зараз.
Та я ж тобі його не раджу, тільки зазначаю, що зараз все дублюється українською. Ось тут можна щось собі до смаку придивитися :)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А я за філіжанкою ранкової кави дивлюся "Щоденники вампіра", теж є українською, хоча й не новий.

Штучний інтелект намалював?
Я на групу підписана, там крутезні роботи (якщо вже виявилося, що ти є в фб) :)
Це Midjourney, але там було тільки 10 робіт безкоштовних можна зробити і знайти їх було важко потім, повідомлення тільки про одну прислали. Але то було влітку, може з тих пір щось змінилося, бо десь вже читала, що вони збільшили кількість спроб. Погугли як на цю нейромережу підписатися.
https://facebook.com/groups/officialmidjourney/

Останнє редагування:
Посадка космічного корабля в Харкові.
Так я собі і уявляв цю подію.
1672161651006-noauth.jpeg

landing cyberpunk spaceship yellow-blue colors in Kharkiv

:іржач:

highly detailed portrait of Elon Musk landing cyberpunk spaceship yellow-blue colors in Kharkiv, дається дуже тяжко...
але ось... відзеркалення... нуточно Харків... ииии... дріфтанул... :підстолом:
+ прикольний ефект фото витримки вийшлов... фотаємо статику на велікій витримці... і тут проносится воно...

1672162251161-noauth.jpeg

P.S. Маска поруч немаэ... (доречі тре спробувати...
Elon Musk next to landing cyberpunk spaceship yellow-blue colors in Kharkiv

але зачотно...

1672162635822-noauth.jpeg

1672163010921-noauth.jpeg
1672163678793-noauth.jpeg

Останнє редагування:
Я на групу підписана, там крутезні роботи (якщо вже виявилося, що ти є в фб) :)
Це Midjourney, але там було тільки 10 робіт безкоштовних можна зробити і знайти їх було важко потім, повідомлення тільки про одну прислали. Але то було влітку, може з тих пір щось змінилося, бо десь вже читала, що вони збільшили кількість спроб. Погугли як на цю нейромережу підписатися.
https://facebook.com/groups/officialmidjourney/
І правда здорово.

:угу: Найкрасивіші ті, де не видно рук.
Так, у ШІ з кінцівками поки проблеми, не навчився рахувати. У тих картинках, що я собі на сторінку перепощувала, деякі коні взагалі без ніг. Але ж які цікаві ідеї воно вигадує, сказала б я, якби це було про живу істоту. Просто дивовижно часом!

Назад
Зверху Знизу