Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А давайте спробуємо! Тільки коли самі починаємо розповідь, а не відповідь на питання :)
Згадалося. В серіалі "Щоденники вампіра" усі відьми починають ворожити словами "Кос матос". Мабуть, це перекладається приблизно як "щось якось". :ги:

- Щось якось.. немовби так... якщо мене не підводить мій склероз (це я відьом озвучую) -
білий дрік та бересклет
жменя піску з урвища
верес зяблика скелет
і роги козлища
(і помішує, помішує варево у чані) :)

Щось якось... Треба намагатися раніше засинати. Бо звикла оце з деякими теревенити допізна, а потім спиш до обіду... Хоча я десь сьогодні прочитала (чи в Пратчетта чи що) - хай справи самі себе роблять.
Оце правильно, я вважаю 😁

• Це смішно!
Реакції: E.N
#Шось якось...
Мій кіт Генрі постраждав. Він втратив зуб! Загалом це вже був поганий зуб, цьому зубу вже було 13 років і він поводився підозріло. Залізти коту в пащу мені вдалося і те, що я там побачила мені не сподобалося. Інші зуби виглядали дуже небезпечно і рученята захотілося прибрати якнайшвидше. Сумно взялася я шукати звіриного стоматолога. На щастя, виявилося що наша ветеринарка є та працює. Втішила цим кота.:кот: Генрі так зрадів, що ввечері цей зуб знайшли на підлозі. Самоліквідувався. Без додаткових страждань для мене, кота та гаманця. Але які ж у них здорові зуби! Як у такій маленькій зворушливій голові взагалі міститься такий жах? :D :кот:

Останнє редагування:
ввечері цей зуб знайшли на підлозі. Самоліквідувався. Без додаткових страждань для мене, кота та гаманця.
Доводилося стикатися з таким :угу: Приблизно на таких же роках життя кота. Сам випав, без ніяких наслідків для кота і його спроможності їсти :клас:

Останнє редагування:
Може хто йому допоміг ногою? ;)
Щось якось у тебе що не допис, то якісь живодерські нахили. Навіть у бік власних біглів :незрозумію:

Не те щоб я не розуміла, що ти *жартуєш*, але на моє переконання, жарти - це коли смішно.

#Шось якось...
Мій кіт Генрі постраждав. Він втратив зуб! Загалом це вже був поганий зуб, цьому зубу вже було 13 років і він поводився підозріло. Залізти коту в пащу мені вдалося і те, що я там побачила мені не сподобалося. Інші зуби виглядали дуже небезпечно і рученята захотілося прибрати якнайшвидше. Сумно взялася я шукати звіриного стоматолога. На щастя, виявилося що наша ветеринарка є та працює. Втішила цим кота.:кот: Генрі так зрадів, що ввечері цей зуб знайшли на підлозі. Самоліквідувався. Без додаткових страждань для мене, кота та гаманця. Але які ж у них здорові зуби! Як у такій маленькій зворушливій голові взагалі міститься такий жах? :D :кот:
Я хочу це кудись запостити. Це дуже гарно написано і смішно :клас:

Я хочу це кудись запостити. Це дуже гарно написано і смішно :клас:
Я вже розмірковувала над тим, щоб створити сторінку E.N у фейбуці і викладати там її зворушливі щоденні нотатки та ось такі розповіді :) Лена сама щось ніяк не збереться, - а так, може прийде подивитися на свою сторінку :)

Назад
Зверху Знизу