Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я вже розмірковувала над тим, щоб створити сторінку E.N у фейбуці і викладати там її зворушливі щоденні нотатки та ось такі розповіді :) Лена сама щось ніяк не збереться, - а так, може прийде подивитися на свою сторінку :)
Це змова якась!:D

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну ні так ні. )

А хто прочитав до кінця всі книжки про Дона Хуана? Я прочитав половину. Спочатку магія займала 20 відсотків книжки, потім 50, і так приблизно до шостої книжки магія тривала від першої до останньої сторінки нон стоп і повністю мене накрила і поперла через край. Персонажі в паралельних вимірах проводили більше часу ніж в нашому. А Дон Хуан щез в невідомому напрямку ще три книжки назад і згадувався лише як джерело. Уже кілька років минуло, у мене передоз магією минув, думаю може продовжити. Але забув на якій саме книжці зупинився.

А хто прочитав до кінця всі книжки про Дона Хуана? Я прочитав половину. Спочатку магія займала 20 відсотків книжки, потім 50, і так приблизно до шостої книжки магія тривала від першої до останньої сторінки нон стоп і повністю мене накрила і поперла через край. Персонажі в паралельних вимірах проводили більше часу ніж в нашому. А Дон Хуан щез в невідомому напрямку ще три книжки назад і згадувався лише як джерело. Уже кілька років минуло, у мене передоз магією минув, думаю може продовжити. Але забув на якій саме книжці зупинився.
Я теж не усі. Але, як на мене, усі і не потрібно (принаймні мені, може комусь і потрібно). Взагалі-то такий шлях саморозвитку занадто специфічний і зав"язаний на наркотиках. А ще - притаманний саме тій місцевості і життю індіанців.

Я теж не усі. Але, як на мене, усі і не потрібно (принаймні мені, може комусь і потрібно). Взагалі-то такий шлях саморозвитку занадто специфічний і зав"язаний на наркотиках. А ще - притаманний саме тій місцевості і життю індіанців.
Нічого подібного. Крім першої книги ніякими наркотиками не пахне навіть. А використовувались вони там з чисто практичною метою.

- зайти у тонкий план :угу:
Ну Дон Хуан бачив у Карлосі переспективні дані, але вважав що він повністю дубовий, так як він приїхав з міста і вщент не вірив ні в яку магію. Тому Карлосу довелося жорстко упорюватись всю першу книгу щоб переосмислити деякі речі. Це йому пішло на користь. Чого не можна сказати про одного мого товариша, який по черзі пробує всі наркотичні речовини, а деколи і разом, але поки шо нічого не переосмислив, один результат що рухнув зі сходів і розбив своїм лицем умивальник і потім ще за нього заплатив.

який по черзі пробує всі наркотичні речовини, а деколи і разом, але поки шо нічого не переосмислив, один результат що рухнув зі сходів і розбив своїм лицем умивальник і потім ще за нього заплатив.
:D отож.. Шлях саморозвитку з використаням наркотиків - це дуже небезпечно.

Може, на інше щось переключитись?

Мені "світ Кастанеди" в принципі, подобається, але чисто як казка. Люблю про дивовижне почитати.
Жанр може бути який завгодно, головне закладена туди інформація. "Аліса в Задзеркаллі" це випадково не езотерична література?

Назад
Зверху Знизу