Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Вот якби хтось на ХФ видав такий текст як "Аліса в Задзеркаллі", аудиторія однозначно б проголосувала що використовувались важкі *********. Ілюстрації Люїса Керола доповнюють картину.

Сама Аліса весь час щось п'є з пляшечок і їсть гриби, після чого з нею відбувається щось дивне. Ніякої різниці з Доном Хуаном.

Ось що вона видає:

— Чого доброго, ще зійду нанівець, як свічка, — сказала собі Аліса. — Цікаво, як би я тоді виглядала?

І вона спробувала бодай уявити, як світить свічка після того, коли згорить дотла, бо досі, наскільки вона пам'ятає, такого бачити їй не траплялося.
Я теж спробував бодай уявити, раз десять, і чуть мозок не вивихнув, натуральний дзенський коан.

Вот якби хтось на ХФ видав такий текст як "Аліса в Задзеркаллі", аудиторія однозначно б проголосувала що використовувались важкі *********. Ілюстрації Люїса Керола доповнюють картину.

Сама Аліса весь час щось п'є з пляшечок і їсть гриби, після чого з нею відбувається щось дивне. Ніякої різниці з Доном Хуаном.
Та хто ж буде заперечувати. Так і є :) :курю2:

А хто прочитав до кінця всі книжки про Дона Хуана? Я прочитав половину. Спочатку магія займала 20 відсотків книжки, потім 50, і так приблизно до шостої книжки магія тривала від першої до останньої сторінки нон стоп і повністю мене накрила і поперла через край. Персонажі в паралельних вимірах проводили більше часу ніж в нашому. А Дон Хуан щез в невідомому напрямку ще три книжки назад і згадувався лише як джерело. Уже кілька років минуло, у мене передоз магією минув, думаю може продовжити. Але забув на якій саме книжці зупинився.
Першою реакцією було спитати хто такий дон Хуан 🤣 згадалася "Дика Роза", чи "Просто Марія".. не пам'ятаю де там був однойменний персонаж 😁
Я прочитала, здається, дві. І друга була вже нецікава.

Ось що вона видає:

Я теж спробував бодай уявити, раз десять, і чуть мозок не вивихнув, натуральний дзенський коан.
Я намагалася трохи писати у такому стилі. Про Ліссу )) Але ж я нічого не вживаю, то воно важко писати нелогічні речі )))))

Їх дві. Одна справжня, інша поголений чоловік. :rolleyes:

- А хто її голив?! (з фільма, істеричним голосом) (с) :-)

**
Дощ і туман. Нічого не видно з вікна, тільки верхівки двох найближчих ялинок. Намагалася роздивитися в них шиї лохнеських чудовиськ, - не схоже :)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Задзеркалля Алісі наснилося, значить вони і так в забутті. Якщо колотися в забутті щоб забутися це уже високий професійний рівень.
Я цитувала відому пісню Висоцького. Там було про пацієнтів психіатричної лікарні. "Уколотися і забутися", так, - але психи не самі себе колють, для цього є спеціально навчені люди :)

Почала читати Техень Кин Синім "Дзен і просвітлення. Внутрішній шлях до свободи". Давно збиралася, ти нагадав словами "думаю може продовжити".
Її поневіряння в лісах нагадуюють Андрія Ворона.

Концепція "жити в злиднях, голоді та холоді" лякає. Щось не хочеться просвітлюватися таким шляхом :)
Але зрозуміло, чого вони ним пішли - з безвиході. Або здохни, або почни отримувати з нужденного життя користь. (користь якесь слово невідповідне, занадто меркантильне).

Почала читати Техень Кин Синім "Дзен і просвітлення. Внутрішній шлях до свободи". Давно збиралася, ти нагадав словами "думаю може продовжити".

Концепція "жити в злиднях, голоді та холоді" лякає. Щось не хочеться просвітлюватися таким шляхом :)
Але зрозуміло, чого вони ним пішли - з безвиході. Або здохни, або почни отримувати з нужденного життя користь. (користь якесь слово невідповідне, занадто меркантильне).
Якщо я правильно зрозуміла твою думку, то може не "користь", "сенс" буде більше доречно.

- А хто її голив?! (з фільма, істеричним голосом) (с) :-)
:D

Дощ і туман. Нічого не видно з вікна, тільки верхівки двох найближчих ялинок. Намагалася роздивитися в них шиї лохнеських чудовиськ, - не схоже :)
Труби приватних хатинок схожи на ці шиї :)

Але зрозуміло, чого вони ним пішли - з безвиході.
З безвиході це самий розповсюджений випадок. Добровільно-примусовий пендель до наступного левела.

Назад
Зверху Знизу