Статус: Офлайн
Повідом.: 67264
Повідом.: 67264

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Побачила таке. Серйозний-пресерйознийхобі, а не робота)
"Без коте життя не те" - так тепер пишуДоброго ранку ☕
Без кота шось жізнь не та...однозначно..
У мене одразу відкривається папка "зображення".А чого я завантажити сюди фотку можу тільки з диску, а не з галереї? Це де треба налаштовувати?
Ось цікаво, як це – обійматися з такою людиною, як Ганна Куркуріна?Доброго ранку
Який глибокий аналіз обнімашокОсь цікаво, як це – обійматися з такою людиною, як Ганна Куркуріна?
Як обійматися з чоловіками, зрозуміло: якщо це обійми з натяком, він притискатиметься нижньою частиною тіла, а якщо це дружні обійми, навпаки, намагатиметься тримати нижню частину тіла якнайдалі. Як обійматися з жінками, теж зрозуміло: легко і приємно, бо нічого ховати не треба нікомуА ось що з транссексуалами?
![]()
Хіба є таке слово - обнімашки? Може ви маєте на увазі обіймайки? 😨Який глибокий аналіз обнімашокхм.. не думала про це.
Ех, і на практиці не перевірити.![]()
Саме так, дякуюХіба є таке слово - обнімашки? Може ви маєте на увазі обіймайки? 😨
Мені тільки диск пропонує.У мене одразу відкривається папка "зображення".
А вона транссексуал? Я думала, що просто так накачана.Ось цікаво, як це – обійматися з такою людиною, як Ганна Куркуріна?
Як обійматися з чоловіками, зрозуміло: якщо це обійми з натяком, він притискатиметься нижньою частиною тіла, а якщо це дружні обійми, навпаки, намагатиметься тримати нижню частину тіла якнайдалі. Як обійматися з жінками, теж зрозуміло: легко і приємно, бо нічого ховати не треба нікомуА ось що з транссексуалами?
![]()
Так, транс. У неї є дружина, тобто була пару років назад (бачила), не слідкувала далі за її життямА вона транссексуал? Я думала, що просто так накачана.
Я з самого початку думала, що це хлопець. А потім почула, що вона про себе каже в жіночому роді і зрозуміла, що помилилася. Але ж з перекачаними жінками фіг зрозумієш, тож і не замислилася. Ну, як би там не було, людина вона приємна, принаймні як веде заняття. Я ж трохи робили вправи під її ролики.Так, транс. У неї є дружина, тобто була пару років назад (бачила), не слідкувала далі за її життям![]()
весілля лимонна міксери
Мороз мандрує декількох
Ось цей Мороз мандрує. На оцих декількохМороз мандрує декількох