Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я вирішила: гуляти, так гуляти. І таки створила канал в Телеграм. Не знаю навіщо мені цей головняк :D
https://t.me/pirishki
Але бачу, що інста не варта, щоб на неї витрачати сили, а з телеграм ще щось може бути.

А чого я завантажити сюди фотку можу тільки з диску, а не з галереї? Це де треба налаштовувати?

хобі, а не робота)
Побачила таке. Серйозний-пресерйозний :іржач:

301885330_1078628456096321_4964206008775608972_n.jpg

Ось цікаво, як це – обійматися з такою людиною, як Ганна Куркуріна? :)
Як обійматися з чоловіками, зрозуміло: якщо це обійми з натяком, він притискатиметься нижньою частиною тіла, а якщо це дружні обійми, навпаки, намагатиметься тримати нижню частину тіла якнайдалі. Як обійматися з жінками, теж зрозуміло: легко і приємно, бо нічого ховати не треба нікому :) А ось що з транссексуалами? :rolleyes:

Як обійматися з чоловіками, зрозуміло: якщо це обійми з натяком, він притискатиметься нижньою частиною тіла, а якщо це дружні обійми, навпаки, намагатиметься тримати нижню частину тіла якнайдалі. Як обійматися з жінками, теж зрозуміло: легко і приємно, бо нічого ховати не треба нікому :) А ось що з транссексуалами? :rolleyes:
Який глибокий аналіз обнімашок :) хм.. не думала про це.
Ех, і на практиці не перевірити. :)

А вона транссексуал? Я думала, що просто так накачана.

Так, транс. У неї є дружина, тобто була пару років назад (бачила), не слідкувала далі за її життям :)
Я з самого початку думала, що це хлопець. А потім почула, що вона про себе каже в жіночому роді і зрозуміла, що помилилася. Але ж з перекачаними жінками фіг зрозумієш, тож і не замислилася. Ну, як би там не було, людина вона приємна, принаймні як веде заняття. Я ж трохи робили вправи під її ролики.

Пропоную гру. Не знаю, чи в усіх телефонах таке є, але коли в мене поводити по літерам навмання - помалювати загогулини, Т9 видає якесь слово. От давайте це слово писати ))
Зараз спробую три штуки))

Мій телефон потягло на домашній затишок 🤣
весілля лимонна міксери

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу