Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

:кава: А що з Інетом? ти з мобільного?

Так, я ж купила новий тарифний пакет і новий номер, який ніхто не знає )))
Мені, як грамнацисту, важко писати без розділових знаків, бо виникає побоювання, що читачі не зможуть нормально сприймати зміст. Пунктуація дає змогу одразу чітко бачити словосполучення і речення, а без неї виходитиме «стратити не можна помилувати» :незнаю: Треба мати інтуїцію й емпатію 80 lvl, аби правильно вгадувати, що ж я там мав на увазі. Але гаразд, я опускатиму розділові знаки, тільки пообіцяй, що ти вказуватимеш мені, коли в мене без розділових знаків виходитиме щось туманне. Гаразд?

А до ФБ в мене особиста неприязнь. Мене там кілька разів банили, останньою краплею був випадок, коли якраз на День Незалежності забанили за слово «*******». (Хоча навіть у СРСР це слово було літературним.) Ну і взагалі, там цензура давно зашкалила за рамки здорового глузду. В таких умовах зовсім не хочеться писати нічого позитивного. Може, пам‘ятаєш, у мене був конфліктик із Вибрам42 (R.I.P.) якраз через те, що я відверто висловив (у поетичній формі, бгг) своє ставлення до Фейсбука. Ти ще нагадала про свою опцію видаляти пости, і в мене надовго зникло бажання заходити в «Зазеркалье» :rolleyes: Бо ця тема дуже концептуальна, а я люблю контрасти, і в рамках тутешньої концепції мені буває тісно. Але зараз тут іде така гарна поетична хвиля (причому жива!), що я не втримався від розкоші пірнути й собі. Знаєш, для мене харківські поети – це такий само бренд, як і бразильські футболісти чи чи японські інженери :клас: Інша справа, що харківська поетична школа в мене асоціюється насамперед із Жаданом і Полежакою (Полежака – це взагалі мій еталон), котрі в концепцію Задзеркалля не вписуються зовсім. Але я спробую :пиво: Наразі мені бачиться оптимальним варіантом те, що вже маємо: ті користувачі, яким вистачає нервів на ФБ, перепощують сюди кращі пиріжки/порошки із фб-групи, а ти закидаєш у групу тутешні пиріжки/порошки, які вважаєш за доцільне.

І мені було спочатку важко без розділових знаків. А тепер не важко :іржач:
У твоєму вірші все зрозуміло, інакше б я не стала його брати до групи. Якщо погано - скажу, можеш не сумніватися. Я ж не всі друкую, хоча авторів шкода. А ось сьогодні один вірш мене приколов, а ніхто не лайкає. Масі такий має сподобатися :)
В ФБ людей банять пачками. Деякі виходять на один день, щоб бути забаниними на місяць, тому мають по два акки. Мій вірш теж видалили через "ненависть" до мацкалика :іржач: Зараз на бан не ображаються, а пишаються ))
У нас поетичні хвилі були весь час, просто через певні проміжки :)
Не пам'ятаю той момент, коли я тобі нагадала, що модкґу видаляти пости, але ти мабуть матюкався. Я всім про це нагадую, бо мала на меті створити культурну тему. Зараз на цещакриваю очі тимчасово, бо війна, в людей нерви і т.і., але цензура повернеться після перемоги :) Втім, і зараз маю прохання спілкуватися культурно.
Якщо не хочеш сам постити в фб, то я можу. Хоча краще б самі, звісно :) Скажи яким ніком підписувати твої твори? :)
А куди переклала?

:іржач: телефон вважає себе занадто розумним ))

Це все правильно, звісно. Але мене гнітитиме відчуття приналежності до елітарного клубу, якщо цей елітарний клуб зациклиться на самому собі :незнаю:

Ой, я прошу пана..,:D ми тут тямущі, а не зрозуміємо, то запитаємо. Міцно:D

Прошу пані до покою.

мої по п'ять разів на день транслюють "je ne mange pas six jours".
:іржач: :кот:

Ти вже вдома? ну, "вдома" тобто :) Як це називати? *в місці, яке є тимчасовою домівкою*? Довго.. :rolleyes:

(Посилання, кажуть, працюватиме тільки для учасників чату. Труха Львів, сподіваюся, ти там) :)

:кот:

:іржач: :кот:

Ти вже вдома? ну, "вдома" тобто :) Як це називати? *в місці, яке є тимчасовою домівкою*? Довго.. :rolleyes:

(Посилання, кажуть, працюватиме тільки для учасників чату. Труха Львів, сподіваюся, ти там) :)

:кот:

Приїхали, ага.
Дощило всю дорогу, в усіх містах де були.
Йдемо на автостанцію, у нас з сином парасоль нема, мокрі, а менша під дощовиком їде. Кажу йому, киваючи на неї - ну хоч хтось у нас не мокрий.
А тоді придивилась - пхаааах, вона дощовик тихенько відкинула і їде під дощем :D

Ніякі львівські канали не читаю, то не мій прайд :D в стрічці тільки Ха, і то мінімум.

Там був такий котик, мурняв :)

Здавалося б, дощі вганяють у депресію.. але ж ні, я їх все одно люблю :)

157b07b3b4e5cfa9914d43f.webp

Йдемо на автостанцію, у нас з сином парасоль нема, мокрі, а менша під дощовиком їде. Кажу йому, киваючи на неї - ну хоч хтось у нас не мокрий.
А тоді придивилась - пхаааах, вона дощовик тихенько відкинула і їде під дощем
:-) наша людина.

Сьогодні міжнародний день туризму, до речі.

Про так званий Дім емігранта у Львові. Рівень цивілізації в 30-ті роки. :кава:

IMG-20220927-233017.webp

Ось цей віршик, який назбирав лише 8 лайків. А мене він смішить :незнаю:

перш ніж поїсти мию руки
і зуби чищу чищу зу
а їжа просить ще хвилинку
і ******** під кінець

(С) Козак Мамай

Звісно матюкався! :D я ж кажу – в мене був вірш про ФБ, причому якраз вдалий, а таке без матюків написати неможливо :D

/QUOTE]

А знайти тепер зможеш? Мені цікаво подивитися. Скоріш всього ти ще щось сказав, укрім вірша, що я так відповіла :)

таке є враження що Всесвіт
оберігає від бажань
гаразд нехай не буде мрії
та з ней пов'язаних проблем

не буде мрії та натхнення
навіщо я тоді живу
гаразд вішліст я на шматочки
порву :(

все буде добре, і не бійся
не дочекатися, коли
здійсняться всі твої бажання
вони здійсняться, бійся їх
;)
:D.
ти забронюй собі бажання
і з цим замовленнім звернись
до всесвіту і гучно свисни
здійснись
колюху :ги:

ви пилосос не ображайте
годуйте з рук його сміттям
і ювелірка буде вся на
місцях)
ви пилосмокт не ображайте
є менеджер він по сміттю:ідея:
на ювелірку фільтр поставте
щоб зайвого він не поїв

:оплески:
Зюкін у нас на форумі зберігається, тож із ним простіше :) а от вірші вже не збереш, хіба що всю тему перегорнути ))

Публікувати вже нема де, бо флешмоби завершено. Але приходь на вихідні. Ми пропонуємо рядки, а їх треба продовжувати :)

о, якби ви тут нагадування якесь звлишали, а то я до фб не можу дістатися ніяк:D

Давай займемось текстом
24 серпня ·

Не забудьте дерусифікувати кота! Забули про "мяу", бо українські коти кажуть "няв". :-)

Автор:
правильно казати "перенявчанням". :кот:
В нас тут котики кажуть няу няу

Смайлики на форумі також потрібно переробити на укр.мову.
А я думаю, чого ти так швидко пішла спати вчора. :) Ну, тобто не зовсім спати, зрозуміло, що ніякого якісного сну перед подорожжю бути не може.. :rolleyes:
:кава: А що з Інетом? ти з мобільного?
якщо вставати о 4-й ранку, то швидко підеш спати - це є правило. Інакше людина буде повільно рухатися протягом дня :D як равлик
Мені оце сподобалось:

Eugenia Vodolazhskaya
ось так нікого не чіпаєш
аж глядь чіпований весь світ
:D
А Серж вже з нами? :дивитись: :)

(поприбирала коми, щоб подивитись, як воно буде) :rolleyes: непогано, здається :)

Посилання на ту сторінку я вже дав, коли писав про конфлікт. Можу ще раз, щоб ти не довго шукала: https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=1015679&page=220 :) Тільки всі мої дописи зі старого акаунта витерті. Можеш лише побачити відповіді, в яких Вибрам42 мене цитує. Якщо матимеш бажання – можу окремо дати посилання на мій блог, де цей вірш зберігся повністю :D

А! Так я і подумала, що розмова про це. То було так - загалом... Не в якості погрози тобі, а відповідь Вібраму, що нема чого боятися рекламувати тему. Але, звісно, якщо б такий вірш запостив тут, то попросила б сховати під спойлер. Посилання не треба давати, я пам'ятаю, що він дуже матюкливий :)
До речі, ось якраз тобі задам питання, яке б хотіла задати ще й іншим людям. А ти хотів би щоб у житті взагалі не було цензури на матюки? Тобто хай це вважається нормою: на вулиці, вдома, в дитячих закладах, так?

Останнє редагування:

Не можу втриматися, зараз таки відповім, але в Рифморубках. Бо той віршик, який одразу склався у відповідь, точно не для Задзеркалля :rolleyes:
А ось як *витончено* написала Римма Харченко:

вже ні війні заголосили
ті що кричали вчора да
бо розуміють що їм скоро
кінець
© Муля

:D

До речі, ось якраз тобі залам питання, яке б хотіла задати ще й іншим людям. А ти хотів би щоб у житті взагалі не було цензури на матюки? Тобто хай це вважається нормою: на вулиці, вдома, в дитячих закладах, так?
Для установ, вулиці - тобто, публічних місць це не повинно бути нормою (хоча все одно не заборониш, хіба під страхом страти :незнаю::-) ), а вдома усі вільні робити все, що бажають. Конкретно у нас вдома не матюкаються. Хоча іноді чую від чоловіка, коли він з кимось по робочим моментам розмовляє. :D Але зі мною він такого не каже, і не тому, що знає, що я проти, він теж проти тягнути матюки у хатню атмосферу. :)

• Це лайк!
Реакції: E.N

До речі, ось якраз тобі залам питання, яке б хотіла задати ще й іншим людям.

Для вираження сильних емоцій та передачі складного психологічного стану вже давно використовую "kurwa":D
Вдома у мене не матюкаються, не прийнято, чоловік у мене святий, тому навіть по роботі ні-ні:D

Для вираження сильних емоцій та передачі складного психологічного стану вже давно використовую "kurwa"
:клас: :D
Лена, ти читала "Серця трьох" Джека Лондона? :)
Пам"ятаєш "Очі Чії"? В якийсь момент доби на горі спалахують 2 вогні. (Це просто слюда освітлюється сонцем). Так ось, я таке щойно бачила хвилин 10. У точці, де нічого не горіло ніколи (бо там дика місцевість), світився якби ліхтар, але ясно, що це сонце від чогось відбивається. Від чого? :незрозумію: :) Інопланетяни? :)

:клас: :D
Лена, ти читала "Серця трьох" Джека Лондона? :)
Пам"ятаєш "Очі Чії"? В якийсь момент доби на горі спалахують 2 вогні. (Це просто слюда освітлюється сонцем). Так ось, я таке щойно бачила хвилин 10. У точці, де нічого не горіло ніколи (бо там дика місцевість), світився якби ліхтар, але ясно, що це сонце від чогось відбивається. Від чого? :незрозумію: :) Інопланетяни? :)

Я таке спостерігала, коли на одному даху прорубали мансардне вікно,інопланетяни можуть бути не винні:)

Щойно прочитала розповідь, ось хочу поділитися :) Я б її назвала "Реальне кохання":)

Katerina Solyanik
·
Вчора поїхали до райцентру купити ТІЛЬКИ олію, хліба і яєць.
Поверталися з 3 мішками картоплі, новою болгаркою (бо згадали, що та, що є пошабашила, а вона потрібна), декількома кущами хризантем (ще садити), десь двома відрами моркви, і... з великою торбою, десь на 6-7 кг солодкого перцю калібру десь трошки завбільшки коробка з сірниками і не по 50-60 гр, як ще тиждень тому, а по 8 віддали! Ви б не взяли?!
А ми ж так сумували, що я мало посадила і на фаршировані перці на зимку не вистачає.

Коротше. Я про цей перець....
Це зветься: не мала баба клопіту - купила порося. :D Перемила я той перець - а його вийшло досить великий тазик. Насмажила цибулі, зварила рису. Рука ліва- робоча, бо я лівша, болить вже не перший місяць.
Ех... Почала чистити серединки у тому перцю. А він дрібний! Це добре, бо добре в каструлю лягає і в морозильці теж меньше місця займає, але чистити його, це ювелірна робота і теж "пєчаль" для моєї руки.
І тут приходить Милий!
Подивився на мене. Очі, як рани - то я в них відображаюся, тому що і сама розумію: цього перцю мені до ранку. А ще моркву начистити, замочити на "корейську", а ще на соте все помити, почистити, нарізати, посмажити, а ще булочок наробити з сиром і ковбасою, а ще..
Коротше, ото пиво, що в холодильнику на вечір було, відкладається...
І відкрив Милий другий фронт!

Я не фотографувала, бо, кажуть, не добре фотографувати сплячого. Не повірите: він СПАВ і набивав. Дійсно спав, но все ж таки набивав. Він його вже не любив, але тихо і мужньо боровся з ним... Пару разів згадав, що на ринку бачив і великий, але знов замовкав, дивлячись на мене...
А по його очах, які іноді відкривалися, щоб взяти нову порцію перцю, я бачила: мене він ще кохає, а от це, мабуть, останній перець, який ми фаршируємо в зимку.
Після чотирьох годин штовхання отого фаршу в мікро-перець, пива вже не хотів ніхто.

Ну круто, що тут скажеш (що все ще кохає, в сенсі) :ги: А ось оці танці з бубнами навколо великої кількості їжі - це мені ніколи не зрозуміти :рл::D

Назад
Зверху Знизу