Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Звісно матюкався!я ж кажу – в мене був вірш про ФБ, причому якраз вдалий, а таке без матюків написати неможливо
/QUOTE]
А знайти тепер зможеш? Мені цікаво подивитися. Скоріш всього ти ще щось сказав, укрім вірша, що я так відповіла![]()
таке є враження що Всесвіт
оберігає від бажань
гаразд нехай не буде мрії
та з ней пов'язаних проблем
не буде мрії та натхнення
навіщо я тоді живу
гаразд вішліст я на шматочки
порву![]()
все буде добре, і не бійся
не дочекатися, коли
здійсняться всі твої бажання
вони здійсняться, бійся їх
![]()
.ви пилосмокт не ображайтеколюху
ви пилосос не ображайте
годуйте з рук його сміттям
і ювелірка буде вся на
місцях)

Однозначно.

Зюкін у нас на форумі зберігається, тож із ним простішеа от вірші вже не збереш, хіба що всю тему перегорнути ))
Публікувати вже нема де, бо флешмоби завершено. Але приходь на вихідні. Ми пропонуємо рядки, а їх треба продовжувати![]()

В нас тут котики кажуть няу няуДавай займемось текстом
24 серпня ·
Не забудьте дерусифікувати кота! Забули про "мяу", бо українські коти кажуть "няв".![]()
Автор:
правильно казати "перенявчанням". :кот:
якщо вставати о 4-й ранку, то швидко підеш спати - це є правило. Інакше людина буде повільно рухатися протягом дняА я думаю, чого ти так швидко пішла спати вчора.Ну, тобто не зовсім спати, зрозуміло, що ніякого якісного сну перед подорожжю бути не може..
А що з Інетом? ти з мобільного?
як равликМені оце сподобалось:
Eugenia Vodolazhskaya
ось так нікого не чіпаєш
аж глядь чіпований весь світ
А Серж вже з нами?![]()
(поприбирала коми, щоб подивитись, як воно буде)непогано, здається
![]()
Посилання на ту сторінку я вже дав, коли писав про конфлікт. Можу ще раз, щоб ти не довго шукала: https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=1015679&page=220Тільки всі мої дописи зі старого акаунта витерті. Можеш лише побачити відповіді, в яких Вибрам42 мене цитує. Якщо матимеш бажання – можу окремо дати посилання на мій блог, де цей вірш зберігся повністю
![]()

А ось як *витончено* написала Римма Харченко:Не можу втриматися, зараз таки відповім, але в Рифморубках. Бо той віршик, який одразу склався у відповідь, точно не для Задзеркалля![]()

Для установ, вулиці - тобто, публічних місць це не повинно бути нормою (хоча все одно не заборониш, хіба під страхом стратиДо речі, ось якраз тобі залам питання, яке б хотіла задати ще й іншим людям. А ти хотів би щоб у житті взагалі не було цензури на матюки? Тобто хай це вважається нормою: на вулиці, вдома, в дитячих закладах, так?

), а вдома усі вільні робити все, що бажають. Конкретно у нас вдома не матюкаються. Хоча іноді чую від чоловіка, коли він з кимось по робочим моментам розмовляє.
Але зі мною він такого не каже, і не тому, що знає, що я проти, він теж проти тягнути матюки у хатню атмосферу. 
До речі, ось якраз тобі залам питання, яке б хотіла задати ще й іншим людям.

Для вираження сильних емоцій та передачі складного психологічного стану вже давно використовую "kurwa"

Інопланетяни? 
Бери на озброєнняІ хто не згоден, що це справді було витончено

![]()
Лена, ти читала "Серця трьох" Джека Лондона?
Пам"ятаєш "Очі Чії"? В якийсь момент доби на горі спалахують 2 вогні. (Це просто слюда освітлюється сонцем). Так ось, я таке щойно бачила хвилин 10. У точці, де нічого не горіло ніколи (бо там дика місцевість), світився якби ліхтар, але ясно, що це сонце від чогось відбивається. Від чого?![]()
Інопланетяни?
![]()

Щойно прочитала розповідь, ось хочу поділитися
Я б її назвала "Реальне кохання"
Перемила я той перець - а його вийшло досить великий тазик. Насмажила цибулі, зварила рису. Рука ліва- робоча, бо я лівша, болить вже не перший місяць.
А ось оці танці з бубнами навколо великої кількості їжі - це мені ніколи не зрозуміти 

Очі, як рани

Більш ніж не згодна.. Їсти - сумне зайняття??але iсти маемо щоденно.. так от соуси роблять це сумне зайняття приемнiше набагато )
чи тільки куховарити? Не згодна-2, бо готувати соуси - чому це має бути приємнішим, ніж готувати будь-що інше? 
Отож!Я проти кулінарних подвигів, бо життя коротке![]()

повільно рухаюсь як равлик
не кваплюсь і марную час
причиною екзістенційний
колапс
шикарний порошок. Я, до речі, завжди так роблю (не кваплюсь), навіть без колапсу 
перепрошую, але зефір не є таким.Придя домой под утро,
Раскинув руки вширь,
Ты падаешь как будто
Во вспененный зефир.
Диван тебя обнимет,
К своей груди прижмет,
Тихонько замурлычет,
Как старый добрый кот.
Его не предавай ты,
Не покупай кровать,
Она ведь не сумеет
Так нежно обнимать.
![]()
Я його готувала, зефірна маса густа, але це не пінаДуже дякую тобі, Кішко, дай Бог тобі ще одне додаткове життя![]()
ну таке. у свiй час я був i скалолазом i альпiнiстом. але зараз менi подобаеться эксперементувати з соусами. i не треба менi заважати. а ви свiй час марнуйте як вам подобаеться )
Більш ніж не згодна.. Їсти - сумне зайняття??чи тільки куховарити? Не згодна-2, бо готувати соуси - чому це має бути приємнішим, ніж готувати будь-що інше?
Отож!![]()
![]()

i не треба менi заважати. а ви свiй час марнуйте як вам подобаеться )

Більш ніж не згодна.. Їсти - сумне зайняття?? чи тільки куховарити? Не згодна-2, бо готувати соуси - чому це має бути приємнішим, ніж готувати будь-що інше?

Доброго
Хз, я б залюбки покуховарила, вже півроку нічого не готувала складнішого за макарони і прості перші страви.
Скучила за своїм кухонним начинням.![]()