Статус: Офлайн
Повідом.: 35521
Повідом.: 35521

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
авторка, як завжди, скаже мені, що не треба у порошках шукати логіку. Бо таке вже бувало не раз. А мені логіку треба, крім тих випадків, коли її відсутність навмисно закладена автором.
Ягбе ще купа довгих слів. Що з ними всіми робитимемо?
кремезний бовдур у лахмітті
не бачить жодних перспектив
тому що всі вонi лякають
а мамо завжди захистять
![]()
Може, "кремезний бовдур у зажурі"?Дуже вдалий вірш, я б забрала в групу, але трохи не до вподоби перший рядок, бо в ньому надто багато всього поєднано. Лахміття точно треба замінити
Лахміття точно треба замінити![]()
Дуже вдалий вірш,
кремезний бовдур на дивані
І навіть "кремезний Зюкін на дивані"!Дуже вдалий вірш
Зюкін це якось по руснявому.
І навіть "кремезний Зюкін на дивані"!![]()
Ми з Ірою ще не вигадали, як змінити це прізвище на якесь українське, але щоб без втрати смішного звучання.Зюкін це якось по руснявому.
Випередила!Я думала, щоб йому змінити прізвище, але поки що нічого не надумала. З іншого боку, якщо він такий дурко, то й хай буде з рос прізвищем.
Гаразд, Зюкіна викреслюємо з гонки на кращий пиріжокОт Зюкін мені ніяк кремезним не уявляється
Ми з Ірою ще не вигадали, як змінити це прізвище на якесь українське, але щоб без втрати смішного звучання.![]()
Вони збентежені тим, що їм доводиться друкуватися з телефону )))
****юкін або Зюзюкін, Забєюкін , ПізюкінМи з Ірою ще не вигадали, як змінити це прізвище на якесь українське, але щоб без втрати смішного звучання.![]()
Хоча, може, у даному випадку рос.прізвище інфантильного бовдура цілком доречне?
Випередила!![]()
Зюкін це якось по руснявому.
Зюзенок, ЗюзенякаМи з Ірою ще не вигадали, як змінити це прізвище на якесь українське, але щоб без втрати смішного звучання.
Привіт..
Привіт
О таааак. Тут є дощі різних видів. І навіть є сонячний дощ.і навіть вже не звертаєш уваги на дощі і похмуре небо, коли потрібно десь йти