Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

"йди обійму"? :квіточка:
c47e187bf2767b971a0.webp
04059ab54cff85695fb3c07.gif

авторка, як завжди, скаже мені, що не треба у порошках шукати логіку. Бо таке вже бувало не раз. А мені логіку треба, крім тих випадків, коли її відсутність навмисно закладена автором.
:угу: І мені треба.
А, наприклад, тут ніхто не збирається шукати логіку:

карина грюкнула дверима
зронив андрій скупу сльозу
а потім три а їм на скрипці
грав саундтрек сумний олег

© Gorodskaya_Laska & las.

бо віршик в стилі "Грозі" :D

Ягбе ще купа довгих слів. Що з ними всіми робитимемо?

Якщо ті, які часто вживають у соцмережах, то гадаю, що вони потроху будуть замінятися іншими. Просто раніше використовували рос, а тепер перейти на з короткого на довге напряжно. А в нас сучасна мова не дуже розвинена.
Щодо приватна - я щойно побачила як написала, звісно, не приватна, а приватка :)

кремезний бовдур у лахмітті
не бачить жодних перспектив
тому що всі вонi лякають
а мамо завжди захистять

:)

Дуже вдалий вірш, я б забрала в групу, але трохи не до вподоби перший рядок, бо в ньому надто багато всього поєднано. Лахміття точно треба замінити :)

Дуже вдалий вірш, я б забрала в групу, але трохи не до вподоби перший рядок, бо в ньому надто багато всього поєднано. Лахміття точно треба замінити
Може, "кремезний бовдур у зажурі"? :)

Зюкін це якось по руснявому.

Я думала, щоб йому змінити прізвище, але поки що нічого не надумала. З іншого боку, якщо він такий дурко, то й хай буде з рос прізвищем.
І навіть "кремезний Зюкін на дивані"! :D

От Зюкін мені ніяк кремезним не уявляється :іржач:

Ми з Ірою ще не вигадали, як змінити це прізвище на якесь українське, але щоб без втрати смішного звучання. :rolleyes:

Хоча, може, у даному випадку рос.прізвище інфантильного бовдура цілком доречне? :D

Я думала, щоб йому змінити прізвище, але поки що нічого не надумала. З іншого боку, якщо він такий дурко, то й хай буде з рос прізвищем.
Випередила! :-)

Ми з Ірою ще не вигадали, як змінити це прізвище на якесь українське, але щоб без втрати смішного звучання. :rolleyes:

Хоча, може, у даному випадку рос.прізвище інфантильного бовдура цілком доречне? :D

Випередила! :-)
****юкін або Зюзюкін, Забєюкін , Пізюкін

Виглядає начебто "Zюкін", ти це маєш на увазі?

О таааак. Тут є дощі різних видів. І навіть є сонячний дощ. :оплески: і навіть вже не звертаєш уваги на дощі і похмуре небо, коли потрібно десь йти

дощів у нас великий вибір
сліпий весняний грозовий
із жаб по акції наразі
кислотний мають підвезти
:зуби:

Назад
Зверху Знизу