Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

:клас: Лено, ти так скоро натренуєшся українською, що можна буде починати складати й пиріжки :)

Це величезна відповідальність:D

Що найцікавіше, римування дуже сприяє вивченню :)

я так давно не був удома
що навіть всі мої коти
говорять з подиву людською:
хто ти?!
© Муля
_________

У тебе теж так було? :-) :кот:

У мене так кожен божий день, після того, як вони знищать їжу :кот::)

вони все стремні..імхо

особливо перший..:кава:

Доброго вечора шановни балакуни...:квіточка:

Привіт. Якщо перший то це опис наступний
Садизм. Вероятно, в детстве вам по какой-то причине пришлось подавить в себе авторитетность. Но желание подавлять никуда не делось. Вы ведете себя мирно и добропорядочно, но вам свойственно упрямство

я так давно не був удома
що навіть всі мої коти
говорять з подиву людською:
хто ти?!
© Муля
_________

У тебе теж так було? :-) :кот:

Я вчора зустріла Стьопу (це місцевий котик), він дуже радів мене бачити. Я його погодувала.

Це найвища форма віршів, чи що? :D

(ну, і щоб 2 рази не вставати)

я відчуваю безпорадність
сказала оля і за мить
з'явились небайдужі люди
і надавали їй порад
© Муля

:іржач:

І надавали їй люлЕй

Класна :)
Обожнюю чашки.
Якось хотіла купити пару новеньких в епіцентрі. Вже підходила з горнятками до каси,
і тут завила тревога. Чашки довелося залишити на касі і піти, бо каси закрили і людей випрводили на вулицю(
Більш туди не їздила.

Я так декілька разів була коли в магазині, то під час повітрянки доводилося залишати кошик і йти геть з магазину у беспечне місце, якого на шляху аж зовсім не було ((. а потім поверталася до магазину і швидно вже зібраний товар сканувала на касі. , тому що кошик весь цей час мене чекав. :браво:

Якщо місто стало твоїм, то не зможеш. І справа не у зручностях, а в темпі та драйві великого міста (нужен смайлик с логотипом харькова))

Я повернулась через 5.

:D
А я коли ходжу по вулиці, то відчуваю ніби-то я в Харкові. :браво: так приємно пофантазувати.

Очень хороший и бесплатный тест. Спасибо )
Примерно это же я слышала от своего психотерапевта, но за деньги.
Могла бы прилично сэкономить)

Вот так лучше сєкономить. Однако, надеюсь, что не зря сходили туда.
Вашему психотерапевту надо тоже єтот тест отправить, чтоб она не думала о себе с гиперважностью и снижала цені на услуги свои.

Пользуясь случаем, если она читает єто , то ув. психотерапевт, пройдите тест на адекватность цен!!

Без сумніву :угу: :квіточка:

:любов: Чогось на західній особливі дощі. Я довгі роки згадувала один дощовий день у Рахові :) Сутінки, мокрі витрини і бруківка, жовті фонарі, химерні постаті перехожих під зонтиками..

Можливо...не думала по це :)
У мене кілька особливих дощів. :)

О таааак. Тут є дощі різних видів. І навіть є сонячний дощ. :оплески: і навіть вже не звертаєш уваги на дощі і похмуре небо, коли потрібно десь йти

Це найвища форма віршів, чи що? :

Ні, але їх набагато важче складати, особливо людині, яке не дуже гарно знає мову, бо там дуже строго з наголосами і закінченням. А в звичайному, якщо щось не вмістилося, то можна просто додати ще один рядок :)

Останнє редагування:

Що найцікавіше, римування дуже сприяє вивченню ::)

Оце вже точно, я стільки вже часу провела зі словниками :іржач: та ще сталося вивчення в обратному порядку, бо стільки начиталася віршів з неправильними наголосами, що тепер їх запам'ятала і тягне читати саме так :ганьба:

Чомусь згадалися три дощі. Мені років 17, я біжу Пушкінською, на мені біло-блакитне плаття і білі сандалики, зверху ллє, під ногами потоп, люди поховалися під балкони і кричать, махають мені - Давай до нас! І я теж ховаюсь і ми там всі разом стоїмо мокрі та сміємось :)
Інший у Криму, з подругою ховаємось під деревами та переживаємо, що нас зараз змиє в морі, а потім сміємося, чого переживати все одно мокрі:)
Третій також у Криму. Дощ, буря, шквал. Намети завалили, залізли до машин. У нас велика, я лежу і відчуваю як цього залізного бегемота вітром піднімає на ресорах і радію, що дорогу через виноградник розмиє і завтра ми точно не поїдемо:) А Сашка свій намет не завалював, у нього такий був старовинний польський для кемпінгу, двокімнатний. Сашко висів на каркасі як павук і потім розповідав: "Вишу, тримаю і думаю - зараз відірве і я літатиму над морем, як величезний кажан:)

Ні, але їх набагато важце складати, особливо людині, яке не дуже гарно знає мову, бо там дуже строго з наголосами і закінченням. А в звичайному, якщо щось не всістилося, то можна просто додати ще один рядок :)

щось у тебе є якісь танці з літерами, вони збентежені чомусь :D
Або як мені казав АйтішНек "заліпли клавіші"

Оце вже точно, я стільки вже часу провела зі словниками :іржач: та ще сталося вивчення в обратному порядку, бо стільки начиталася віршів з неправильними наголосами, що тепер їх запам'ятала і тягне читати саме так :ганьба:

Я коли почула від людини "насампЕред ", то зрозуміла, що :оплески: мова різно кольорова, і наголос може бути всюди

Чомусь згадалися три дощі. Мені років 17, я біжу Пушкінською, на мені біло-блакитне плаття і білі сандалики, зверху ллє, під ногами потоп, люди поховалися під балкони і кричать, махають мені - Давай до нас! І я теж ховаюсь і ми там всі разом стоїмо мокрі та сміємось :)
Інший у Криму, з подругою ховаємось під деревами та переживаємо, що нас зараз змиє в морі, а потім сміємося, чого переживати все одно мокрі:)
Третій також у Криму. Дощ, буря, шквал. Намети завалили, залізли до машин. У нас велика, я лежу і відчуваю як цього залізного бегемота вітром піднімає на ресорах і радію, що дорогу через виноградник розмиє і завтра ми точно не поїдемо:) А Сашка свій намет не завалював, у нього такий був старовинний польський для кемпінгу, двокімнатний. Сашко висів на каркасі як павук і потім розповідав: "Вишу, тримаю і думаю - зараз відірве і я літатиму над морем, як величезний кажан:)

Піднімемо за кажанів! Величезних на Чорним морем!:оплески:
мені пригадалися байрактари чомусь!:ідея:

Привіт. Якщо перший то це опис наступний
Привіт..:вітаю:
91fb6779d4cabf116c.webp

Назад
Зверху Знизу