Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

Окраины немного очищаются.
:клас:

Шумно... Пояснюю собі, що це працюють наші... а він сумнівається...
3f8c259c067a08ca19a85d.webp
фото Нельса - улучшатель настроения! :любов:

Короче, надо вас к годной музыке приучать)

Сходила на семинар по самотурботе, спасибо, Шевик, понравилось.
Я сейчас без животного рядом, не хватает, по АТБ иду и рука тянется к кошачьей полке, потом вспоминаю, что Бася осталась дома.

Я сейчас без животного рядом, не хватает, по АТБ иду и рука тянется к кошачьей полке, потом вспоминаю, что Бася осталась дома.
в смысле дома? Сама?

Пів години тому телефонував отой *****, в якого купувала пральну машину. Сказав, що ненавидить бандерівців і коли прийде путін, забере мою квартиру. На диктофон не вдалося записати. Завтра спробую кудись на нього заявити.

Пів години тому телефонував отой *****, в якого купувала пральну машину. Сказав, що ненавидить бандерівців і коли прийде путін, забере мою квартиру. На диктофон не вдалося записати. Завтра спробую кудись на нього заявити.
Скинь мне его тел в личку

Пів години тому телефонував отой *****, в якого купувала пральну машину. Сказав, що ненавидить бандерівців і коли прийде путін, забере мою квартиру.
:рл: А з якого приводу вiн дзвонив? Нi сiло, нi впало, раптом дзвонить, чисто щоб донести свою "цiнну думку"?

Цiкавий факт.

Коли пророцтво митця збувається: 12.04.22 Владислав Шерешевський опублікував на своїй сторінці нову картину - “Smoke on the water”. «На вогонь і воду можна дивитися вічно...»��

Результат? Російський крейсер "Москва" пішов на дно! Пане Владиславе, малюйте ще.

8b165be3caeb001f06.webp

А з якого приводу вiн дзвонив? Нi сiло, нi впало, раптом дзвонить, чисто щоб донести свою "цiнну думку"?
ну він же вже кілька разів телефонував, коли напивався, але тоді не спілкувалася. Минулого разу спитала чи він досі любить путлєра і коли відповів так, кінула слухавку. А потом подумала, що треба було записати розмову. Ось цього разу спробувала, але не вдалося. А він з іншого номера, і одразу з оскоблєніямі (не знаю як українською, крім як образа, але це трохи двояко).

Красивая кошечка)
Обе красивые. И опасные. :зуби:

А він з іншого номера, і одразу з оскорблєніямі (не знаю як українською, крім як образа, але це трохи двояко).
На жаль, немає влучного слова. Образа - "обида", а "обижать" / "оскорблять" несуть різне смислове наповнення. :незнаю:

ну він же вже кілька разів телефонував, коли напивався, але тоді не спілкувалася. Минулого разу спитала чи він досі любить путлєра і коли відповів так, кінула слухавку. А потом подумала, що треба було записати розмову. Ось цього разу спробувала, але не вдалося. А він з іншого номера, і одразу з оскоблєніямі (не знаю як українською, крім як образа, але це трохи двояко).

сдай його СБУ. Там йому дадуть зрозумити, що він може поїхати на соловки прям зараз, тікі в домовині.
Ми так одного "любителя руского мира" привели до тями.

Всім доброї суботи напередодні Великодня.
Сьогодні за останні 4 роки пробую знов пекти паски..Погода за вікном зовсім не для них, в квартирі холодно та сиро..але, я сподіваюсь, що тісто підійде та вони будут добрі і смачні.

Дня добрих новим нам усім:україна:

дякую, що скористалась порадою.

Це моя улюблена тренер. Я в неї вчилась на курсі по корппрограмі. а потім на деякіх видкритих.
коли почалась війна вона робила невелички відео про те, як можна себе утримувати та дитину.

Тож, будуть надходити ще вправи, рекомендую прислуховуватися.
Я користуюсь деякими ще з 2017 року, як в неї почала навчатися.

я не змогла до них додзвонитися.
На жаль, немає влучного слова. Образа - "обида", а "обижать" / "оскор*****" несуть різне смислове наповнення.
:угу: треба придумати. Або добре пошукати, може все ж таки якесь є...

Назад
Зверху Знизу