Статус: Офлайн
Повідом.: 14147
Повідом.: 14147
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Окраины немного очищаются.
фото Нельса - улучшатель настроения!Шумно... Пояснюю собі, що це працюють наші... а він сумнівається...
![]()
КрутьПривіт, буду вдячна за посилання.
Почала вишивати картинку. Трохи додає балансу.
![]()
в смысле дома? Сама?Сходила на семинар по самотурботе, спасибо, Шевик, понравилось.
Я сейчас без животного рядом, не хватает, по АТБ иду и рука тянется к кошачьей полке, потом вспоминаю, что Бася осталась дома.
Скинь мне его тел в личкуПів години тому телефонував отой *****, в якого купувала пральну машину. Сказав, що ненавидить бандерівців і коли прийде путін, забере мою квартиру. На диктофон не вдалося записати. Завтра спробую кудись на нього заявити.
Пів години тому телефонував отой *****, в якого купувала пральну машину. Сказав, що ненавидить бандерівців і коли прийде путін, забере мою квартиру.
ну він же вже кілька разів телефонував, коли напивався, але тоді не спілкувалася. Минулого разу спитала чи він досі любить путлєра і коли відповів так, кінула слухавку. А потом подумала, що треба було записати розмову. Ось цього разу спробувала, але не вдалося. А він з іншого номера, і одразу з оскоблєніямі (не знаю як українською, крім як образа, але це трохи двояко).А з якого приводу вiн дзвонив? Нi сiло, нi впало, раптом дзвонить, чисто щоб донести свою "цiнну думку"?
Скинь мне его тел в личку
Обе красивые. И опасные.Красивая кошечка)
На жаль, немає влучного слова. Образа - "обида", а "обижать" / "оскорблять" несуть різне смислове наповнення.А він з іншого номера, і одразу з оскорблєніямі (не знаю як українською, крім як образа, але це трохи двояко).
ну він же вже кілька разів телефонував, коли напивався, але тоді не спілкувалася. Минулого разу спитала чи він досі любить путлєра і коли відповів так, кінула слухавку. А потом подумала, що треба було записати розмову. Ось цього разу спробувала, але не вдалося. А він з іншого номера, і одразу з оскоблєніямі (не знаю як українською, крім як образа, але це трохи двояко).
Сходила на семинар по самотурботе, спасибо, Шевик, понравилось.
Я сейчас без животного рядом, не хватает, по АТБ иду и рука тянется к кошачьей полке, потом вспоминаю, что Бася осталась дома.
я не змогла до них додзвонитися.сдай його СБУ.
На жаль, немає влучного слова. Образа - "обида", а "обижать" / "оскор*****" несуть різне смислове наповнення.