Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

Еще с прогулки к бобрам

0.webp

Утро :кава:
У моей мамы сносит крышу, хочет домой)
А я как хочу.
Очень надеюсь уже в мае попасть домой.

А еще недавно впервые увидела обгрызенное бобрами дерево :)

Привіт.
у травні ще буде зарано..:(

Одна чудова людина, психотерпевт та бізнес тренер завтра буде проводити відкритий онлайн вебінар по самотурботі, якщо цікаво, можу надати посилання на чат бот до якого треба приєднатися.

Це не скасовує повного ****"ця в самому Ізюмі і на околицях Ха:(
Вибачте за паршивий ранковий настрій.

Наші воїни - стоїки. Все буде :україна:

Окраины немного очищаются.

Привіт.
у травні ще буде зарано..:(

Одна чудова людина, психотерпевт та бізнес тренер завтра буде проводити відкритий онлайн вебінар по самотурботі, якщо цікаво, можу надати посилання на чат бот до якого треба приєднатися.

Привіт, буду вдячна за посилання.

Почала вишивати картинку. Трохи додає балансу.

y.webp

Короче, надо вас к годной музыке приучать)

Сходила на семинар по самотурботе, спасибо, Шевик, понравилось.
Я сейчас без животного рядом, не хватает, по АТБ иду и рука тянется к кошачьей полке, потом вспоминаю, что Бася осталась дома.

Сходила на семинар по самотурботе, спасибо, Шевик, понравилось.
Я сейчас без животного рядом, не хватает, по АТБ иду и рука тянется к кошачьей полке, потом вспоминаю, что Бася осталась дома.
в смысле дома? Сама?

Пів години тому телефонував отой *****, в якого купувала пральну машину. Сказав, що ненавидить бандерівців і коли прийде путін, забере мою квартиру. На диктофон не вдалося записати. Завтра спробую кудись на нього заявити.

Пів години тому телефонував отой *****, в якого купувала пральну машину. Сказав, що ненавидить бандерівців і коли прийде путін, забере мою квартиру. На диктофон не вдалося записати. Завтра спробую кудись на нього заявити.
Скинь мне его тел в личку

Пів години тому телефонував отой *****, в якого купувала пральну машину. Сказав, що ненавидить бандерівців і коли прийде путін, забере мою квартиру.
:рл: А з якого приводу вiн дзвонив? Нi сiло, нi впало, раптом дзвонить, чисто щоб донести свою "цiнну думку"?

Назад
Зверху Знизу